Moje cudaki
- basga
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2007, o 21:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to teraz dobry program p/wirusowy trzeba założyć i blokadę dla bratanka! :P
Moich komputerowych zdolności chyba nikt nie przebije...na samym początku jak kupiłam kompa to ...usunęłam system operacyjny...nie pytajcie,jak to zrobiłam ale zrobiłam.M do dziś się ze mnie śmieje....zdolna bestia ze mnie.
Moich komputerowych zdolności chyba nikt nie przebije...na samym początku jak kupiłam kompa to ...usunęłam system operacyjny...nie pytajcie,jak to zrobiłam ale zrobiłam.M do dziś się ze mnie śmieje....zdolna bestia ze mnie.

Witaj Aniu
Zaglądam do Ciebie od jakiegoś czasu ale nadszedł czas pozostawić ślad po sobie
Piękne roślinki masz. Trzymam kciuki za fiołki. Dopiero zaczynam przygodę z fiołkami. Parę roślinek mi w oko wpadło ale to zielone reo pobiło wszystko
Już Pisałam u Treissi ale ponowię tutaj prośbę... o zielone reo
Potulnie będę czekać aż się rozrośnie
No i zapraszam do siebie... może Tobie coś w oko wpadnie 

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Witaj Alfo
) Nie wiedziałam, że do mnie zaglądasz. Bardzo mi miło. Tak naprawdę to ja nie mam wielu kwiatów, tzn. staram się nie mieć
). Nie lubię przeładowanych miejsc. Te kwiaty mam w zasadzie w jadalni, salonie i kuchni. Mam miejsca jeszcze w sypialni , w pokoju starszego syna i w łazience ale nie chcę ich zapychać. Na ścianach kwiaty na razie nie wiszą, a miejsca jest baardzo dużo. Lubię kwiaty mało spotykane. Zobacz na mój wątek w ogrodach. Pozdrawiam i zapraszam.
Ania.

Ania.
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.