Asiu a ja bardzo chciałam mieć kostkowate i kupiłam po sezonie została jedna i ta już też przepadła

Te też są chimeryczne ale są
Dorotko niewykluczone, są takie miejsca i ja to obserwuję w swoim ogrodzie

Usunęłam teraz trochę krzewów, gałęzi i chyba jest lepiej, niektóre rośliny odżyły

Na pewno coś rozkwitło
Zeniu żółta ma listeczki, ale u mnie jeszcze nie kwitnie tak samo biała, kwitną później za to kwitną do mrozów
Lilie wystartowały ale to co na zdjęciach to korony cesarskie

U mnie lilie tez kwitną etapami, a w tym roku mam nowe i jestem ich bardzo ciekawa

Dziękuję za dobre życzenia

Miłego wieczoru
Iwonko oj tak jestem zmęczona ale bardziej zmęczyłyby mnie te wizyty lekarskie, potem ściągnęli mnie z ogrodu sąsiedzi i panowie co nieco przechylili, a sąsiadka chciała mnie nakarmić a ja tylko piłam i piłam

Po kilkugodzinnym paleniu ogniska i plewieniu na nic innego nie miałam chęci

Teraz słyszę melodię deszczu i mam nadzieję na solidne podlanie
Jadziu to chyba nie jest lekarski tylko też odmianowy ...nie wiem czy nie kaukaski? Jak kwitnie na niebiesko jest śliczny i chętnie się podzielę

Złoć przekwita to pewnie niedługo wyślę więc szukaj jak jeszcze coś chcesz. Mam jeszcze Axmister Gold
Ewuniu jak miło że się odezwałaś

Redlove rośnie ładnie i jest sporo czerwonych siewek to będzie co rozdawać, miodunka czerwona też się szybko rozrasta bo chciała mi zarosnąć grządkę i wykopałam ją ale po wiośnie na pewno jej przybędzie

Deszcz mi pada co mnie bardzo cieszy bo dzisiaj dużo sadziłam i podlewa. Ściskam serdecznie i pozdrawiam