Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wyjść na chwilkę, a tu wymiany szaleją
Antosiu dziękuję, za tą mało pocieszającą informację
Pod koniec lutego pojadę jeszcze raz do Tomaszewskiego, jeśli będzie choć jeden hibiskus, to będzie mój
Ja się muszę zacząć ograniczać...
(dobrze, że większość, to marzenia) hoje, fikusy Maksa, oleandry, hibiskusy, draceny, bluszcze, cissusy i jeszcze sansewierie (A i tu pytanie, kupiłam sansewerie w doniczce tomaszewskiego w Auchan, i nie wiem już jaka jest poprawna nazwa, tak jak na donisi: sanseweria czy sansewieria?!?)I staram się już nic więcej nie chcieć, poza skrzydłokwiatem, i tetrastigmą i...
Jak dobrze, że storczyki mnie nie kręcą
A wieści z frontu, zalęgły mi się miniarki, Przemo mówi, że musiałam z czymś przytargać i cholery żrą fikusa
- Maks chodzi wściekły- na szczęście w pracy
Więc może lepiej nic nie chcieć, bo tak to ciągle kłopoty...

A wieści z frontu, zalęgły mi się miniarki, Przemo mówi, że musiałam z czymś przytargać i cholery żrą fikusa

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Ilonko Ty"stara" forumowiczka i nie wiesz,że nie wolno opuszczać towarzystwa?Dlaczego w Krakowie nie ma Tomaszewskiego
?Ale może to i lepiej,opatrzność czuwa nade mną,bo gdyby był...
A na szkodniki wytocz działa i walcz jak ja z tarcznikami!Bądz bezlitosna!

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- anoli
Dziękuję Ziel-ona, moja książeczka tej roślinki nie ma
A internecie, to każda nazwa inna
A na doniczce nawet naklejka złoty medal Poznań 2007 sanseveria - to widać jaki on złoty...A lista długa, a nawet nie pełna, przez rozsądek nie podałam palemek i ...
Antosiu, ja tu dopiero się zadomawiam. A kupiłam nie w sklepie tomaszewskiego, tylko ich produkcji, w auchan. Może pierwsze wrażenie w sklepie firmowym, było mylne, oby. A w sumie racja, że nie masz do niego dostępu - bo m. by z domu wyrzucił
A za hibiskusikami dla Ciebie to się już rozpytuję, ale patrzą na mnie jak na wariatkę, że w zimie szukam 

Antosiu, ja tu dopiero się zadomawiam. A kupiłam nie w sklepie tomaszewskiego, tylko ich produkcji, w auchan. Może pierwsze wrażenie w sklepie firmowym, było mylne, oby. A w sumie racja, że nie masz do niego dostępu - bo m. by z domu wyrzucił

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- anoli
Czytałam, pytałam, czekam na odpowiedź, a wtedy się wyjaśni czy to jest możliwe.
Karinko i co tam wyszukałaś cudownego? U mnie teraz tyle problemów, że chyba będę tylko oczka cieszyła Twoimi cudownościami, a sama odpuszczę
Dobrze, że u Ciebie jest zawsze na co popatrzeć 

Karinko i co tam wyszukałaś cudownego? U mnie teraz tyle problemów, że chyba będę tylko oczka cieszyła Twoimi cudownościami, a sama odpuszczę

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.