Róże w ogrodzie 2015

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Samsu
500p
500p
Od: 24 lis 2011, o 16:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Róże w ogrodzie 2015

Post »

Ależ Ty masz rękę do roślin.
Kobea niesamowita, przepięknie wygląda na tym płocie. Pomidorki masz jak z katalogu i do tego smaczne. I te róże ahh. Maju, a jak wysoka i szeroka rośnie u Ciebie LO?. Dużo miejsca potrzebuje?
Muszę swoją wsadzić i nie wiem jak duźo miejsca jej szykować.
Aga
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Majeczko kobea to istna kobyła :lol: Ślicznie się rozrosła i kwitnie zjawiskowo ;:oj
Róże wszystkie jak zawsze dają czadu i wypatrzyłam kilka znajomych ślicznotek :;230 Np. kwiaty Rosomane Janon, trudno ich nie rozpoznać.
Ciekawa jestem gdzie przechowujesz donice z bylinami? Wkopujesz w ziemię, czy masz inny sposób?

Szkółki rozpoczęły jesienne kuszenie ;:306 Masz już coś na oku ciekawego? Jak Cię znam, to pewnie jakieś ślicznotki sprowadzisz do siebie :D
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Majeczko, Twój ogród pięknieje z każdym sezonem! Kobea urosła Ci niesamowicie. Ja miałam ja co roku, również fioletowa, ale nigdy nie osiągnęła aż takiego efektu jak u Ciebie. Cudnie! Podpisz, proszę imiona różyczek - nie mogę się napatrzeć.
x-ja-a

Post »

Aaaach... Majeczko, co to za róża na trzech ostatnich zdjęciach? I ta sama chyba jest na drugim i trzecim zdjęciu z "c.d", tak? nie? Zlituj się nad mniej kumatymi, proooszszę ;:174 Czy to Lacre (te seledynowe płateczki zewnętrzne)? Zamówiłam jedną, ale jeżeli to ona, to domówię jeszcze osiemset.. ;:65 A najlepiej, popieram głos Alanii powyżej - podpisz wszystkie, pliiizzz.
agniesz-ka
200p
200p
Od: 16 kwie 2013, o 14:15
Kontakt:

Post »

Witam. O tę samą różę miałam zapytać. Przedostatnie zdjęcie powaliło mnie na kolana ;:oj
"Drobiazg nieraz, a ślady jak w śniegu" W. Myśliwski
Awatar użytkownika
Ewa7
200p
200p
Od: 27 paź 2013, o 09:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Majka,warto było czekać ,istna uczta dla oczu,same piękności u Ciebie,zresztą inaczej być nie może :-)
Awatar użytkownika
alexia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2011, o 18:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Majeczko !
No , znalazla sie zguba ;:138 . Ogrod piekny , roze wspaniale ... ;:108 .
Tez prosze , o podpisy ... nie wszystkie odmiany rozpoznaje .
Powiedz , czy Twoja "Gruba Ewcia" sie poklada ?
;:100
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Halo, halo fotki podpisane ;:196

daysy pisze:Wow jak zwykle cuuudne widoki, Kobea wyjątkowych rozmiarów i ogromna ilością kwiatów, piękna ostróżka, o różach nie wspominam, bo u Ciebie co jedna to piękniejsza ;:oj ;:138 ;:138 ;:138

Daysy dziękuję ;:196
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Samsu pisze:Ależ Ty masz rękę do roślin.
Kobea niesamowita, przepięknie wygląda na tym płocie. Pomidorki masz jak z katalogu i do tego smaczne. I te róże ahh. Maju, a jak wysoka i szeroka rośnie u Ciebie LO?. Dużo miejsca potrzebuje?
Muszę swoją wsadzić i nie wiem jak duźo miejsca jej szykować.

Witaj Aga :wit Louis Odier, to różyczka potrzebująca bardzo dużo miejsca.... wyskość około 2,5 m, a w szerokość to tyle ile mają pędy jeżeli je poprowadzisz swobodnie. Moja w sezonie ma po kilka nowych pędów od ziemi.... ;:oj za bardzo dominuje i niszczy mi pozostałe nasadzenia. Przekopię ją w zupełnie inne miejsce. :wink:

dorotka350 pisze:Majeczko kobea to istna kobyła :lol: Ślicznie się rozrosła i kwitnie zjawiskowo ;:oj
Róże wszystkie jak zawsze dają czadu i wypatrzyłam kilka znajomych ślicznotek :;230 Np. kwiaty Rosomane Janon, trudno ich nie rozpoznać.
Ciekawa jestem gdzie przechowujesz donice z bylinami? Wkopujesz w ziemię, czy masz inny sposób?

Szkółki rozpoczęły jesienne kuszenie ;:306 Masz już coś na oku ciekawego? Jak Cię znam, to pewnie jakieś ślicznotki sprowadzisz do siebie :D

Dorotka foty już podpisane.... :D
W ubiegłą zimę wszystkie donice stały w zacisznym miejscu i wszystko przetrwało.
W tym roku czekam na odpowiedni czas żeby byliny podzielić i posadzić już na swoje miejsca.
Pozostaną w doniczkach tylko te, które z założenia będą tam cały kolejny sezon. Nie będę ich wkopywać do ziemi.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alania pisze:Majeczko, Twój ogród pięknieje z każdym sezonem! Kobea urosła Ci niesamowicie. Ja miałam ja co roku, również fioletowa, ale nigdy nie osiągnęła aż takiego efektu jak u Ciebie. Cudnie! Podpisz, proszę imiona różyczek - nie mogę się napatrzeć.

Moniczko staram się jak mogę.... :;230 Podpisane.... ;:196
Czy wiesz ile ja kupiłam ostróżek :;230 w sezonie kwitną mi już trzeci raz.... fajnie... tak lubię... ;:215

jajagna pisze:Aaaach... Majeczko, co to za róża na trzech ostatnich zdjęciach? I ta sama chyba jest na drugim i trzecim zdjęciu z "c.d", tak? nie? Zlituj się nad mniej kumatymi, proooszszę ;:174 Czy to Lacre (te seledynowe płateczki zewnętrzne)? Zamówiłam jedną, ale jeżeli to ona, to domówię jeszcze osiemset.. ;:65 A najlepiej, popieram głos Alanii powyżej - podpisz wszystkie, pliiizzz.

jajagna słowo się rzekło to kupuj te osiemset Lacre ;:306

agniesz-ka pisze:Witam. O tę samą różę miałam zapytać. Przedostatnie zdjęcie powaliło mnie na kolana ;:oj

Witam Agnieszko :wit , to Lacre :D
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewa7 pisze:Majka,warto było czekać ,istna uczta dla oczu,same piękności u Ciebie,zresztą inaczej być nie może :-)

Ewa kwtnie tylko część panienek.... reszta ma pąki ;:168

alexia pisze::wit Majeczko !
No , znalazla sie zguba ;:138 . Ogrod piekny , roze wspaniale ... ;:108 .
Tez prosze , o podpisy ... nie wszystkie odmiany rozpoznaje .
Powiedz , czy Twoja "Gruba Ewcia" sie poklada ?
;:100

no wszystko piękne :;230 i tak trzymaj ;:170 podpisane.
Alexia nie pokłada się stoi sztywno jak drut... maluchy mają pączki... tym razem
nie obrywam i sprawdzimy jak się kwiaty zachowają.
ewazawady
500p
500p
Od: 7 kwie 2011, o 14:20

Post »

Pięknie poprowadziłaś kobeę !
A porządek w ogrodzie masz taki, że ach... :shock:
Nie odzywałam się, bo na nic nie miałam czasu. Kilka niespodziewanych wyjazdów i wszystkie moje plany ogrodowe wzięły w łeb.
Zaległości forumowe będę mogła odrabiać dopiero w październiku. :(
Świetnie, że podpisujesz róże.
Pozdrawiam
Ewa
Awatar użytkownika
AnaAn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 gru 2012, o 17:49

Post »

Cudowne te Twoje róże. Fajnie, że jesteś ;:196
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Majka jak zawsze cudownie ;:138
Kobea przepiękna i pokaźnych rozmiarów ;:215
A różyczki :roll: cudowne, cudowne, cudowne ;:167 ;:173
Szczególnie wpadły mi w oko, Dicevy, Horzogin Cristine, Marc Chagal czy Perfumw de Orleans.
Możesz zdradzić gdzie je kupiłaś?
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Cudownie wyglądają Twoje róże teraz! Lacre jest urocza, inne zresztą również! ;:173 Dbasz o nie i Ci się odwdzięczają!
Moja Lacre też zakwitła. ale jej kwiaty są raczej ćwiczebne ;:306 Nie ma co pokazywać. Ale przeżyła suszę, czego nie mogę powiedzieć np o Wedding Piano. Mam takie niefortunne miejsce, gdzie już kilka róż nie dało rady, ale się uparłam, ze po wymianie gleby i przy szczególnej opiece przecież musi coś przetrwać ;:223
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”