Edytko chodzi Ci o stodołę ? do rozbiórki idzie w przyszłym roku . Będzie miejsce na nowe roślinki .

A może pnącze na siatkę ? całościowo .
mati Haha .Dzięki .

Ciekawe kiedy będzie owocować .Szybko ona wgl rośnie ?
Tulap 
Jedna rodzina nie pijąca .

Dawaj je do mnie .
Kasia Będzie , ogólnie to dobrze .

Te 50 arów mi wystarczy .I tak mi jest ciężko ogarnąć aktualnie 30 arów , robię wszystko praktycznie sam ... szkoda gadać .Jakbym nie pracował i miał dużo kasy to bym ogród wywalił 2 ha .

Słaba ziemia też ma swoje plusy .
Jak mi urośnie to zgłoszę się do Ciebie o przepis .Szybko ona rośnie u Ciebie ?
Dziękuję dziękuję dziękuję . Sosna leśna .

Rosła jak szalona ale musiałem ją przesadzić .Nie wiem jak sobie tu poradzi, w pół cieniu .Ale jeśli się przyjmie to da radę chyba , w lasach też są ciężkie warunki .

Oby się przyjęła ...
Podwórko się ogarnie jeszcze .

Lata pracy ale wszyscy działamy w swoich ogródkach praktycznie do końca życia , zmieniając coś .
Milenko Kocham iglaki i przy nich dużo roboty jakoś nie ma .

Również do Ciebie się zgłoszę o przepis jak mi urośnie .
Niby piękna ale troszkę mi zawadza , w niej nic praktycznie nie ma , nie potrzebna jest .Drzewo z niej przyda się na inny budynek .Poza tym zrobię z jej niektórych elementów fajna bujaczkę, altankę i pergole .
Dzięki za propozycję , wezmę je pod uwagę jak ogrodzę , pnącza może na siatkę ? żeby sąsiedzi mnie nie widzieli .

Wpadnę do Ciebie niebawem .
Mateusz 
Dziękuję za rady .

Cała zima do namysłu .
mati/Milenko będzie wszystko po kolei .Róże już są , na razie byle jakie ale mati doradzisz mi na wiosnę odnośnie tych prawdziwych róż co i jak .

Dajcie mi trochę czasu .

Na wiosnę ruszam z rabatami .Zejdzie się sporo , żeby jedną zrobić nawet weekendami ... wykopać docelowy równy rowek , potem zaprawa i kostka ... około 200 kostek wyjdzie na jedna rabatę więc sporo .Kostek mam teraz 130 , dojadę do 500 i ruszam z robieniem rabat . ; )