No jeszcze parę widoków z ogrodu
A wracając do domu z zakupów wstąpiłam do graciarni i kupiłam sobie solidny, kamionkowy garniec, w którym zamieszkała hosta
Misiu (lora)! To są jakieś szczególne kolory dla starszej pani? W Louise Odier się zakochasz. Jestem tego pewna
Ewo (drewutnia)! Rabatka pod kuchennym oknem jest zaraz obok drzwi wejściowych, więc musi fajnie wyglądać. A do tego zrobił się taki fajny busz, że .., w ogóle nie trzeba plewić. I to mi się najbardziej podoba.
Aniu (an-ka)! Na te klucze chorowałam niemal rok i mam

Róże faktycznie lad chwila buną kwieciem i już nie mogę się doczekać. U mnie Chippendale tez ma jakieś dziwne kwiaty i nie mam pojęcia dlaczego. A Louise Odier? Oj trzeba ją mieć

Ja mam trzy
Margo Koster
Maryniu (marpa)! Co do hortensji kosmatej mam takie podejrzenia, nie pewność, bo u mnie jeszcze nie kwitła. Obym miała rację. Ona ma takie piękne kwiaty

W pozycji leżącej bujawki jeszcze nie próbowałam, bo ciągle u nas popaduje. Dziś już trzy razy
Cynia
Stasiu (stasia_ogrod)! Drewno pasuje do swojskiego ogrodu. A nie będę przecież urządzać pałacowego ogrodu w górach

Uważam, że i dom trzeba dopasować do otoczenia. Jak ktoś robi inaczej, to potem dziwnie to wygląda. A królewny tuż tuż. Róże mam kolejny rok, więc wreszcie pokazują na co je stać
Naparstnica rośnie u nas także na górskich łąkach
Zuziu (zuzanna 2418)! Faktycznie maki mają nieco żarówiasty kolor. Ciekawa jestem, jakie będą inne

A czosnek bułgarski namierzyłam na forum i postarałam się, by i u mnie rósł. A LO?

i tyle...
Taki czosnek też mam. Krwisty
Miłko (takasobie)! Generalnie po widoczkach widać jakie kolory kocham

LO dopiero co zaczyna u mnie kwitnąć, dlaczego żniw jeszcze nie było. Ale będą
Bodziszek NN