Nawet mi nie mów!! Wywalam na zbity pysk!!! Dziś zrobię temu chuchrowi fotkę, to sama zobaczysz.
Nie warto tego trzymać! Pójdzie pewnie do Neli, jak oczywiście będzie ją chciała!!!
Tosiu maków też nie wywalaj, mnie sie przydadzą - u mnie miejsce czeka jak wygram w totka to chałupka stanie a tak na razie pół działki pusto.
Jeżeli Elunia weżmie mie na wystawa do bagażnika to te maki sobie odbiorę no chyba, że już mają nowego właściciela Rewelacyjne te narcyze z B moje też pieknie kwitły jak Twoje
Witaj Tosiu znów do Ciebie zajżałam a u Ciebie już prawie lato /a u mnie 4 dzień przymrozki/ a w dzień zimne wiatry i bardzo powoli roslinki mi się rozwijają. A jakie piękne te Twoje tulipany, rzeczywiście jak piwonie Muszę i ja za takimi się rozejżeć jesienią.
U mnie też się zadomowiły i rozmnozyły Szpaki ale nie bardzo mnie to cieszy bo wsrod drzewek wiśniowych i będę musiała być czujna jak zaowocują.
Ewa, zabierz się z Eluśką i przyjedźcie na wystawę. Ale byłoby super!!! Maki będą zabezpieczone!!! Beata, sadź!!!! Słońce, dobre podpory!! Sadź, nie patrz na moją, bo moja to sirota!!!! Bożena, jak szpaki mają gniazdo na Twojej wiśni, to dobrze, bo tylko będa dwa dzióbki do wisieniek.
Będą bronić tego drzewa jak barykady!!! Podobno zakłada się budkę dla szpaków na czereśni
i wtedy inne głodomory nie podfruwają Jeszcze takie cuda kwitna pod domkiem. Ale to już końcówka
Zwabiona zdjęciem potwora zaraz przyleciałam podziwiać, co też jeszcze u Ciebie rośnie U mnie pogrom mrozowy. Za wcześnie ta wiosna do mnie przyszła...