Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komuś tu odbija. cz.3

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
passi
200p
200p
Od: 19 mar 2014, o 08:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komuś tu odbija. cz.3

Post »

Cuda pokazujesz ;:oj Możliwe że str wschodnia jest dobra ale ja mam tylko jeden parapet i jest on już zajęty, kuchenny jest bardzo wąski i ledwo mieści zioła. Parapet u dzieci jest dzieci i tam są ich skarby , miejsce na kubki, 2-e kolumny, chusteczki a i czasem jakaś skarpeta się znajdzie :wink: Balkon przysłania całe światło i jest ciemno okna łapią się jeszcze na północ więc północny wschód bardziej. Hoja wcześniej na starym oknie była okręcona na klamce i kwitła obficie, po zmianie okien trafiła w głąb pokoju i był foch. 8 lat tam spędziła i liścia nawet nie puściła. w głębi pokoju miejsca dużo by je ustawiać ale o kwitnieniu to mogę pomarzyć tylko.
Pozdrawiam Ania.
zielone co nieco http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=75814" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2013, o 09:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Widzisz, a ja w glebi pokoju na razie miejsca nie mam, bo meblowanie domu w zasadzie zaczelam od doniczek. :;230 W sumie ma to sens, bo meble będę kombinowac takie, zeby sie znalazlo miejsce na jakas doniczke. ;:224 Mysle, ze kiedy juz rozdzielimy sypialnie - poki co dziecko spi z nami - w dzieciecym pokoju tez beda rosliny. On je lubi. Moze nie tak wiele, ale cos na pewno bedzie. Z tym, ze sypialnie maja okna poludniowe - niektore hoje to lubia, ale nie wszystkie z tego co widze. Finke slonce parzy. Za to hibiskusy kochaja poludniowy parapet i to jest idealne rozwiazanie.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Ja dzisiaj rano o 6.00 doszłam do wniosku że wywalę książki z półki i postawię hoje ;:306
No wariatka no, nie mam o czym myśleć z rana tylko gdzie upchnąć hoje żeby było im ładnie - i tak eliptica dostanie miejscówkę koło fitchii ;:172
Po południu jak M. poleci do pracy zrobię przemeblowanie żeby nie widział :;230
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hmm... U mnie ksiazki stoja ZA malymi kaktusami. Polki sa dosc niskie, wiec hoje by nie wlazly, ale grudniki itp. sie mieszcza. ;:224 Tez zaczynam kombinowac. Ostatnio tlumacze mezu memu, ze KONIECZNIE POTRZEBUJEMY biblioteczki na ksiazki moje i dzieckowe. Na nizsze polki da sie dzieckowe zabawki, na wyzsze ksiazeczki bo nie ma ich gdzie trzymac. Nie dodaje, ze na te wyzsze polki i na sama gore to ja bym hoje dala... To chyba oczywiste, c'nie?
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
dzastin
200p
200p
Od: 17 gru 2013, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak tak kombinuj dziewczyno ;:306
toż hoyki muszą mieć miejscówe ..to musi być jakaś spora ta biblioteczka;))
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taki regal z "plecami" - nie za wysoka, zeby na gorze byla miejscowka. ;:108 I pojemna bo my mamy sporo ksiazek.
Kinga
dzastin
200p
200p
Od: 17 gru 2013, o 19:01

Post »

Te książki zielone,tylko męża przygotuj bo, jak przyjmie fakt książka w tej odsłonie ;:306

Cóż tego miejsca zawsze jakoś mało,trza kombinować...trzymam kciuki
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Ja też kombinuje i modzę.Ale emek tylko patrzy i nic jeszcze nie mówi.Ostatnio przyjechał z pracy a tu pudło.....pyta co to przyszło.To ja ładnie mówię że kwiatki ale do ogródka ,nie dodałam ze przyszło 10 sztuk ale tylko 2 do ogródka z tego hahahahahha
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24

Post »

Fakt, miejscówki nowe się przydadzą na pewno bo hoje rosną Ci naprawdę pięknie. ;:333
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzastin, wiesz ze ksiazka rozne moze miec oblicza... :roll:
Deissy, jakos kombinowac trzeba. Mnie juz dziecko wkopuje bo co paczke widzi to sie drze, ze "tatuski wyjac cieba!"
Zgadza sie, Henryku - rosna cudaki. Jak dobrze ze rosna!
Bylismy dzis w Twigmoore Woods. Tego sie nie da opisac slowami, natrzaskalam ponad 100 zdjec, a to jeszcze nie wszystko. Jakos nie bardzo widze wrzucanie tego na forum, wiec wrzucam linki do fejsa, ale jeśli by sie okazalo, ze nie otworza sie, a ktos chcialby zobaczyc, to będę meczyc wklejanie.
https://www.facebook.com/kinga.wilczyns ... 6134930352
https://www.facebook.com/kinga.wilczyns ... 6089689221
Kinga
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Kinga jak tam wysiany hibek?Dopytuje sie,bo zapylilam mojego i będę wysiewac,a w ogole mam zamiar wszystkie zapylac i bedzie nadmiar nasion -rozumiesz chyba :lol:
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A rozsypal sie. Korzonek mu nie rosl w ogole, liscienie sie nie rozwijaly. Cos popapralam. będę probowala zapylac moje kundlasy, zeby miec "material do cwiczen"...
Wpadnijcie do nas - Twigmoore Woods kwitnie i pewnie jeszcze troche pokwitnie bo sporo rododendronow w pakach stoi.
Kinga
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Kochana teraz wasza kolej,a tak to ja pracuje tylko w wekend a Damian caly tydzien :( ,
mam takie cos z Polski jak ukorzeniacz i to jest tez do nasion ,wiec jak juz beda nasiona bedziemy kombinowac, ;:215
mam nadzieje ze latem przyjedziecie ,to sie wybierzemy na Walie -tam jest cudnie ;:108
Awatar użytkownika
crazydaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kuurczee... Twigmoor Woods jest teraz najpiekniejsze. I jest naprawde cudnie w tym roku. I ja Ci go nie zawioze. :roll:
Kinga
Awatar użytkownika
deissy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sie 2008, o 17:28

Post »

Dorotko a czy ja mogem się zapisać na jedno nasionko:)

Kinia zdjęcia widziałam,cudnie jak w bajce:)
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”