Witam Was kochane
Dzisiaj mamy dzień pod chmurką,a Mnie coś niestety apsssik,apsssik

jak nic trzeba poratować się sokiem malinowym i witaminką C
Sylwuś bez odrośnie tylko troszki szkoda bo taki ładny krzaczek mi się zrobił koło 2metrów i nawet w ładną kulkę mi się formował a tu ciap przygniotło go,nie wiem czy całkiem nie zostanie zniszczony podczas wyciągania konaru drzewa traktorem

jarzębina niestety całkiem ucierpiała została wycięta bo ją wyłamało ale ku mojemu żdziwieniu jarzębina w środku zaczynała robić się pusta,chociaż znów taka stara nie była. Świerk został złamany w połowie a najładniejszy był! kilka centymetrów i by się uratował a ten co Mi się nie przyjął świerk za to żyje!

chyba go zostawie sama nie wiem,mój przyszły M powiedział żebym go podwiązała gałązki do góry jedna z gałązek może zrobi za przewodnika a tu będzie odpuszczał nowe gałązki,taki cudak będzie

chyba że go przesadzę w inne miejsce i będę formować. A w to miejsce małego świerka posadzę,chcę sobie zrobić alejkę świerków od sadu do drogi głównej.Mam drogę do domu a zaraz jest uskok w dół jakiś 1 - 1,5metra ( taki mam teren cały czas pod górkę

dom mam wyżej ogródek niżej,drogę jeszcze niżej,sad niżej i do tego jeszcze z górki. Tak troszki poplątałam to co napisałam
Ja może za jakiś miesiąc będę mieć małe króliczki ( jak pan samiec się postarał rzecz jasna ) haahaa to na Wielkanoc będą małe kicajki biegać
Śnieżek witaj

tulipany mam większe i mniejsze,te to takie na skalniaku mi urosły cały czas słoneczko mają,ale niektóre dopiero kły wystawiają ...
Aguniu wystawia noski i Twoje tulipanki

moje też niektóre dopiero powolutku pokazują się spod ziemi,a niektóre już takie dużawe są ale jak słoneczko mają przez cały dzień to i rosną. Oj tam nie ma czym się przejmować za to dłużej będą cieszyć nasze oczy