Familokowy pachnacy różami i nie tylko LATO
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Familokowy pachnacy różami i nie tylko LATO
Ja już teraz się martwię jak mi będzie brakować miejsca na różane chciejstwa co zrobię....mam jeszcze kilka drzew do ścięcia 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
JOASIU więc trzeba zamawiać z głową ,a ja zamawiam sercem
wiec potem brakuje miejsca
.
GRAŻYNKO nie ma ich mniej jest raczej o co najmniej 10 więcej
,wiec musisz od początku zacząć liczyć
EWUNIU wiedziałam ,że zamówisz .Zaraz spadam do ogródka dalej robić roszady .Przede wszystkim lilie trochę znalazły nie w tym miejscu i w tym kolorze .U mnie sama decyduję co i gdzie i sama sobie robię nową robotę
nikt za mnie tego nie zrobi
ZOSIU mieczyki zbyt póżno posadziłam ,ale dobre w tym jest to że ślimaki mi sie do nich nie dobrały a i tak kwitną
MARYSIU dlaczego takie połączenie Ci sie nie podoba .Wiodącym kolorem jest żółty, a czerwień i bordo będą dodatkami .Przecież masz piękne róże ,więc nie przesadzaj moje większość to młodziaki a Twoje już wiekowe

GRAŻYNKO nie ma ich mniej jest raczej o co najmniej 10 więcej

EWUNIU wiedziałam ,że zamówisz .Zaraz spadam do ogródka dalej robić roszady .Przede wszystkim lilie trochę znalazły nie w tym miejscu i w tym kolorze .U mnie sama decyduję co i gdzie i sama sobie robię nową robotę

ZOSIU mieczyki zbyt póżno posadziłam ,ale dobre w tym jest to że ślimaki mi sie do nich nie dobrały a i tak kwitną
MARYSIU dlaczego takie połączenie Ci sie nie podoba .Wiodącym kolorem jest żółty, a czerwień i bordo będą dodatkami .Przecież masz piękne róże ,więc nie przesadzaj moje większość to młodziaki a Twoje już wiekowe

- jonatanka
Jadziu to podobnie jak ja zwłaszcza jak napatrzę się na cudeńka w waszych ogrodach.
Co to za roślina na pierwszym zdjęciu? Bardzo ładna

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH
TOSIA no popatrz taka bżdzinka, a już chce jej się kwitnąć tak się cieszę .Teraz masz swoje OCZĘTA 

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu wszystko mogę załatwić, lepiej jak byś przyjechała ten pan wszystko dokładnie wytłumaczy a ja będę rada z Twojej wizyty, Więc czekam na Ciebie

- jonatanka
Jadziu Lobelia bylinowa bardzo ładna jak i Angela.Ja poszukuję Schwarze Madonny chciałabym do jesieni ją zdobyć.
- JAKUCH
JOASIU tu możesz ja dostać ja tez mam od nich http://rosacwik-sklep.pl/pl/p/Schwarze-Madonna-/78 Angela -Korday jest we Floribundzie .To też jedna z przyrastających na szerokość i wysokość .Bardzo żywotna róża i wciąż kwitnie i jest zdrowiutka polecam nie będziesz żałować jeśli masz dużo miejsca
IRENKO pochwal się Twoimi czosnkami wtedy będę wiedziała czy warto wybrać sie w podróż do Ciebie
TOSIA nic tylko sie cieszyć .Mam nadzieję ,że pani od róż też będzie nią zachwycona .Wiem ,że specjalnie o nią zadbałaś ciekawe czy u Marysi też już zakwitła .Musze ją zapytać

IRENKO pochwal się Twoimi czosnkami wtedy będę wiedziała czy warto wybrać sie w podróż do Ciebie
TOSIA nic tylko sie cieszyć .Mam nadzieję ,że pani od róż też będzie nią zachwycona .Wiem ,że specjalnie o nią zadbałaś ciekawe czy u Marysi też już zakwitła .Musze ją zapytać

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Jadzik ,Isabelkę też posiadam ,ma niesamowity kolor .muszę oglądnąć tę Korday we Floribundzie ,już mam tam dwie zamówione ,ale w razie co to domówię .

Jadziu no masz te łapki nie zielone a na wagę złota.To ja nie będę zamawiać drugiej Eyes tylko u Ciebie zamówię.
Mam złą wiadomośąć jeśli chodzi o św.Elżbietkę- ta ginie w oczach i chyba nic z niej nie będzie.
Podoba mi się stroiczka szkarłatna.
Nie mam kici i od razu szkody w ogrodzie-nornica podcięla zębami różę i cala zmarniala.Aż nie moglam uwierzyć.
Mam złą wiadomośąć jeśli chodzi o św.Elżbietkę- ta ginie w oczach i chyba nic z niej nie będzie.
Podoba mi się stroiczka szkarłatna.
Nie mam kici i od razu szkody w ogrodzie-nornica podcięla zębami różę i cala zmarniala.Aż nie moglam uwierzyć.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH
ANUŚ sama sobie zrób sadzonkę Oczątek przecież masz taki wielki krzaczor ,więc 1 pęd możesz poświecić .Moje oczęta są jeszcze niziutkie i w tym roku nie dam rady z niego nic ciachnąć .Gdy byliśmy u Was mogłaś powiedzieć zrobiłabym Ci sadzonki z Twoich Oczatek .Spróbuję znów ukorzenić Ci Elżbietkę .Teraz musisz uważać na resztę róż,ale nowa kicia niech sie zajmie nornicami .Stroiczka to krótkowieczna roślinka i na zimę muszę ja okryć
EWUNIU z Angeli będziesz baaaardzo zadowolona .Ta moja to wiosenna sadzonka i popatrz jak sie rozrosła
EWUNIU z Angeli będziesz baaaardzo zadowolona .Ta moja to wiosenna sadzonka i popatrz jak sie rozrosła
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Jadziu róże kwitną jak początkiem lata, nie widać po nich wcale zmęczenia upałami............ dobrze dbałaś o swoje podopieczne 

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu otwieraj sklep - Jadzia ' własna produkcja ale jaka!!!!!!!!!!!!!!!zobacz a nie wyjdziesz bez zakupu
dziewczyno masz naprawdę zdolne zielone rączki