Oj,już jestemmm,wiecie jak to jest,,,dom praca i ogród, i jeszcze znajomi też chcą się widzieć,,, i czasu na Fo mało ;
Magdo-MID2006 A zagladaj do mnie ile tylko chcesz zapraszam

cieszę się ,że podobają Ci sie moje hosty.Można je wkomponować wszędzie i osobno,do tawuły też bedzie ładnie ,,,ale o odmianie musisz zdecydować sama,ja lubię na przemian zienone-białe,niebieskie,zółtawe,,,,Moje ulubienice to War Paint,,,ale potem zmienia sie i pozostaje zielona,i jest raczej do pól cienia,Orange Marmalade " bardzo polecam znosi dużo słońca przebarwia się pięknie,June nie zawodna,piękna,też twardzielka;;Blue Angel duża,niebeskawa... Halcyon,,pięknie niebieska,Wybierz i mniejsze i większe .U mnie pod ściana są większe a od płotku mniejsze

Hosty znoszą zimy i wszysko bardzo dobrze,żadna nie wypada,tylko nadmierne słońce niektóre trochę podpala,...ale u mnie jakoś znosza pzrecięż sa od wschodniej strony i słośne maja do 12-1 3 i od południowo -zachodniej.słońce od 14 i też jakoś radzą sobie,delikatniesze dałam na tyły
Małgosiu;semper-Jurek hosty u mnie brylują na swoich rabatach ,co dzień piękniejsze ,większe :
Ewuś wiosna jest cuuudna ;:
ewarb;MARYNA, Helen ;any57;Romciu;MORANGO-Kasiu;Ewo W ;Renato; becia123; Daria ;heliofitka-Iwono,Tacca-Danusia cieszę się ,że podoba się wam moje hostowisko,a to pokazane... to nie są wszystkie,,,trudno 60 sztuk zmieścić w 2 kadry
Iwonko;perdii-Gosiu dziękuję
Norbitka-Beatko[ Bożko;promyk-Sylwio/b] hosty, po prostu trzeba polubić i znaleźć dla nich odpowiednie miejsce w ogrodzie ,wówaczas odpłacą sie swoim pięknem
koziorozec-Marto masz rację,każdy coś kolekcjonuje,każde na na cztś innym bzika, i to jest piękne,odmienne, i róznorodne,,,i przez to mamy co oglądać :
jola1-Jolu Witaj
Ważne ,że znalazłaś mnie,.Ja też w ubiegłym roku zamawiałam u Mariusza i wszystko było Ok,a tym roku jestem bardzo rozczarowana tą przesyłką
elsi-Elżbietko dziękuję ,błąd naprawiony
miałam pomyłkę w zamówieniu roślin,napisałam do Mariusza ale on milczy
robaczek_Poznan -KasiuKonwalie bardzo lubię i kwiaty i cuuudnyyy zapach
To prawda ,Dąbrówka rozłogowa ma urocze niebieściuchne kwiatuszki 
[pomidorzanka-Agatko/b] host zawsze pilnowałam jak oka w głowie,ale inne roślinki ,,to było różnie,
Mój M zawsze jak kosił i kosi trawe to mi zawsze coś wykosił,wczoraj zaciął mi małą ubiegłoroczna borówkę amerykańską
I tak zawsze jak kosi to coś zetnie ;:134Ale ja już kośić nie będę,wystarczy mi moich kolmbików
anastazja Beatko;[majowa-Iwonko/liliaki uwielbiam za ich zapach ,a hosty za wszystko, ba liście,,,strukturę,koloryt,kwiaty
perdii-Gosiu za dużo na raz i człowiek sie nie wyrabia,,,a ostatnio na działeczce byłam dwa dni,,,cuuudnie i tylko te cholerne komary ,nie dają posiedzieć na tarasie
Chyba ostatni tulipanek;

4 lata mam taka pigwę czy pigwowca,,,pierwszy raz w tym roku zakwitł, a mówiłam juz jak nie zakwitnie to ją wywalę
takimi kwiatkami,,,jabłoń przypomina ,,nie mam pojęcia co to za pigwa może ktoś ma ta odmianę ... liście ma bardzo aksamitne,,,,,,to proszę o więcej informacji 

Moje Rh sa dopiero w takim stadium

i azalka;
Nie mam pojęcia co to jest

Jasnota

Kamasja;
Jakieś iryski

Uwielbiam zapach macierzanki