I za to kocham te forum..Że my wtajemniczeni, nie pytamy "po co Ci te kubeczki?". Tak pytają nas tylko w domu
Malachitowe parapetowe i balkonowe :)
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Malachitowe parapetowe i balkonowe :)
Mam identyczne kubeczki "w ramach przygotowania do wiosny "
I za to kocham te forum..Że my wtajemniczeni, nie pytamy "po co Ci te kubeczki?". Tak pytają nas tylko w domu
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza
*cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia 
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Przeszłam się po wątku- wszystko obejrzałam i przeczytałam... roślinki zadbane, w kolorowych domkach, różnorodne- są i kwitnące i ozdobne z liści i warzywka balkonowe- jestem pod wrażeniem
futrzaki świetne
szkoda, że półka spadła... i co ja widzę hojki- też mnie na nie wzięło ostatnio...
przygotowania do wiosny już są- i to takie na poważnie- nasionka już u mnie są, część wsiana, doniczki i ziemia na wiosenne przesadzanie naszykowane... pełną gotowość można ogłosić
będę zaglądać 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie super kolory
od razu robi się weselej 
-
welkam
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 22:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko - takie cudowne domki dla roślinek zabezpieczasz
Ja tym czasem zbieram kubki po dużych jogurtach .... ale myślę, że moje rośliny nie będą mi miały tego za złe
-
x-Cz-a
No właśnie, skrzyneczki na kwiaty nietuzinkowy kolor mają,typowo wiosenny 
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczne kolorowe doniczki na balkon
Szkoda, że u mnie takich nigdzie nie widziałam: tylko białe, brązowe i ciemnozielone
Ale i tak muszę jakieś kupic, bo w zeszłym roku tak pięknie rosły mi i kwitły begonie na oknie, że
w tym roku chcę takich kompozycji stworzyc przynajmniej trzy. Może skuszę się na pelargonie. One lubią
a u mnie wystawa południowa.
Szkoda, że u mnie takich nigdzie nie widziałam: tylko białe, brązowe i ciemnozielone
Ale i tak muszę jakieś kupic, bo w zeszłym roku tak pięknie rosły mi i kwitły begonie na oknie, że
w tym roku chcę takich kompozycji stworzyc przynajmniej trzy. Może skuszę się na pelargonie. One lubią
a u mnie wystawa południowa.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Malachitek
- 1000p

- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiedziałam, że wy mnie zrozumiecie - współlokatorzy jak mnie zobaczyli jak wróciłam ze sklepu to tylko "po co ci znowu te doniczki? Za mało masz jeszcze?"
co im będę tłumaczyć, jak i tak nie zrozumieją
Elciu no ja właśnie mimo wszystkich zalet begonii i pelargonii nie lubię tych kwiatków (tak, wiem, jak mogę, no ale po prostu nie przemawiają do mnie). Dlatego z planowaniem kwitnących na balkonie mam co roku problem...
Ale zrobiłam dziś porządek na balkonie, jakiś czas temu wysiałam kobeę - mam nadzieję, że coś z niej będzie, bardzo bym chciała...
A domowo jest tak:

A ostatnio kupiłam dwie takie doniczki za 1zł i jestem zachwycona ich ceną, prostotą i funkcjonalnością - od razu z podstawką... na zdjęciach ładne może nie są, ale mi się podobają bardzo

A jeszcze - ta hoja:

Elciu no ja właśnie mimo wszystkich zalet begonii i pelargonii nie lubię tych kwiatków (tak, wiem, jak mogę, no ale po prostu nie przemawiają do mnie). Dlatego z planowaniem kwitnących na balkonie mam co roku problem...
Ale zrobiłam dziś porządek na balkonie, jakiś czas temu wysiałam kobeę - mam nadzieję, że coś z niej będzie, bardzo bym chciała...
A domowo jest tak:

A ostatnio kupiłam dwie takie doniczki za 1zł i jestem zachwycona ich ceną, prostotą i funkcjonalnością - od razu z podstawką... na zdjęciach ładne może nie są, ale mi się podobają bardzo

A jeszcze - ta hoja:
wygląda dziś tak:
Och, jak ja dobrze to rozumiem! Ale rok temu koniec końców kupiłam pelargonie wiszące i to one były największą ozdobą balkonu...Malachitek pisze:Wiedziałam, że wy mnie zrozumiecie - współlokatorzy jak mnie zobaczyli jak wróciłam ze sklepu to tylko "po co ci znowu te doniczki? Za mało masz jeszcze?"co im będę tłumaczyć, jak i tak nie zrozumieją
![]()
A domowo jest tak:
-
Modivhaszma
- 100p

- Od: 24 lut 2014, o 17:30
mam takie same 2 doniczki
mam zamiar kupić więcej
mam zamiar kupić więcej
- Muszelka 102
- 200p

- Od: 20 lut 2011, o 17:05
Roślinki piękne, i doniczki także 
Serdecznie pozdrawiam Bożena
-
welkam
- 1000p

- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Też mam taką doniczkę
bazylia będzie w niej rosła.
My zielono zakręceni się rozumiemy
a reszta- no trudno- niech swoje hobby znajdą, a nie czepiają się nas
roślinki piękne- właśnie po zdjęciach porównawczych widać jak podrosły... doniczki- cudne i w wyglądzie i cenie 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
Super Ci wszystko rośnie.
Widać, że i Twoje kwiaty ruszają powoli do przodu
Widać, że i Twoje kwiaty ruszają powoli do przodu
Dorotko wiadereczka w kropeczki są ssuperanckie 
-
Fraszka_1
- 1000p

- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Doniczki super - szkoda byłoby zmarnować okazję
Hoje bomba
jak się puszczają