Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Aguś zdjęcie z avatarka jest sprzed 2 lat. Niestety teraz większa jestem, najgorzej z przodu (takie coś mnie wyprzedza).
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marzenko, wydaje mi się że w Twoim przypadku wystarczy trochę dyscypliny plus pracy w ogrodzie i nadmiar zniknie niepostrzeżenie :)
Trzymam kciuki!
Jest nas tu więcej, walczących z kg po zimie - w grupie łatwiej i raźniej :)
Awatar użytkownika
kris11
200p
200p
Od: 28 lut 2012, o 20:17

Post »

No pewnie, że więcej, ja też obkurczam rozbestwiony żołądek, u mnie teraz na tapecie nabiał plus kiełki, tak mnie naszło na kiełki, że jem ciągle :)
i się gimnastykuję! ( ale to mus, bo kręgosłup kiepski) w każdym razie mam ruch, i mam zamiar schudnąć.
Wczoraj byłam blisko Obi, jestem twarda i nie weszłam :D
chyba wystarczy tych odwiedzin cały luty i marzec...
poczekam na nową ofertę.
Słońce w końcu jest! ;:3
Pozdrawiam- Marzena
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguniu ...lżej człowiekowi na sercu i duszy , gdy pozbędzie się niepotrzebnego balastu ...a ja mam naprawdę problem ...jak zjem ... nawet nie dużo -czuję dyskomfort ...nie zjem ...burczy mi w brzuchu .
Masz rację - w grupie raźniej i jedna drugą wspiera ...więc zaczynamy ...bo nam ciężko będzie zacząć sezon ... ;:145
Jak pomyślę , że jeszcze trzy lata temu ..gibka , energiczna ( mam wpisane to w naturę - szybko chodzę , szybko robię i słodycze są moim " sprzymierzeńcem ") .Sama sobie nie wierzę , że byłam szczupła ...ba! - prawie jak dziewczynka ...147 wzrostu i waga takowa ...a teraz ...szkoda gadać ...nogi szczupłe , ręce też ...najgorszy balast z przodu ... ;:306 .

Pozdrawiam Cię ;:168 ...w walce z nadwyżką tu i ówdzie ;:224 .
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Ja dzisiaj miałam juz ogródkowa gimnastykę :uszy zwaliłam snieg z tarasu...bo na północno-wschodniej stronie to by mi sie kilka dni topił ...a tak sie troche poruszałam
Ale fajnie w ogródku...co prawda sniegu wciaz duzo ale co nieco juz widac ,np paki narcyzów ;:172 Powojniki Arabelle wyłażą ;:138
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Aguś trzymam kciuki za Twoje postanowienia i ;:167 jestem z Tobą ;:196
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Szkoda że ja po chorobie jeszcze osłabiona, bo chętnie też bym poćwiczyła, już mnie nosi.
Aga, przycinałaś już Psa?
x-ag-a
---

Post »

Jolu, jak się wzmocnisz, to wracaj do kijków :)
Psa nie cięłam, bo ja swojemu przycinam tylko młode przyrosty... Ty możesz gdzieś za tydzień ciachnąć swojemu dredy.
Grażko, Twoje wsparcie będzie mi szczególnie potrzebne - będę Ci się tłumaczyć i raporty zdawać :)
Jestem właśnie po lekkiej kolacji i za pół godziny lecę na bieżnię... potem brzuszki i hantle :)
Doris, super, że mogłaś już coś zdziałać w ogródku :) U nas jeszcze dużo śniegu zalega, ale i ja się przygotowuję... jak pogoda dopisze, to może w przyszły weekend zacznę rewolucje ;-) Miłego!
Jagódko, faktycznie jesteś wzrostem filigranową kobietą i domyślam się, że dodatkowe kg odczuwasz i ciążą Ci... Codziennie na Wyspie będę pisać swoje menu... może skorzystasz? Nie zapomnij o spacerach, jakimkolwiek poza ogrodem ruchu... może możesz sobie pozwolić na kijki czy stepper? Ruch przy diecie trzeba włączyć, co by ciało chudło i nie wisiało :) Trzymam za nas kciuki!
Kris, jak się cieszę że i Ty jesteś w klubie odchudzających się! W sezonie gdy dużo pracujemy w ogrodach nie mamy szansy przybierać nadprogramowych kg, ale wydłużająca się w tym roku zima odbiła się niekorzystnie na wadze wielu z nas...
Wierzę, że w grupie łatwiej i poza rozmowami o ogrodach, będziemy się dzielić sukcesami i wzajemnie motywować.
Słońce jest do tej pory - piękny, wiosenny dzień!
x-ag-a
---

Post »

...właśnie kończę godzinę ćwiczeń... była bieżnia (dałam radę prawie pół godziny w sekwencji marsz-bieg-marsz pod górę), 100 machnięć hantlami, a teraz chodzę po domu gimnastykując się z pasem na mięśnie brzucha... jestem padnięta, ale jakie to jest przyjemne, o ludzie ;:173
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,podziwiam za chęci i trzymam kciuki.Ja powinnam zrzucic duuuużo kg,ale jakoś i chęci i motywacji brak.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Zazdroszczę ci. Ja wróciłam i już padam, brak sił.
Psa przyciąc w jakiś specjalny sposób? kudełki pod spodem dłuższe a te na zewnątrz krótsze? Czy inaczej?
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Aguś, ja nie mogłam się dzisiaj powstrzymać od łażenia po ogrodzie i popędzania śniegu, żeby szybciej topniał :lol:
Przypomnij jakie rewolucje planujesz? Wybacz ale już nie pamiętam :oops:

Ja też dzisiaj poddałam ciało ćwiczeniom, mianowicie machałam szczotką i mam lśniące fugi na podłodze w kuchni :heja
x-ag-a
---

Post »

Gosiu, wyciągaj kijki - niedługo ładnie obeschnie i będzie można intensywnie spacerować.
Jolu, ja też jestem padnięta, a w dodatku lekko głodna, bo dieta mnie nie napełnia... ale zawzięłam się i będę to wszystko robić.
Sposoby przycinania mogą być różne... ja bym każdą gałązkę skracała o 1/2. Równać, bądź kształtować możesz później, jak się pies rozrośnie...
Kasiu, dzisiaj pogoda była wspaniała - nie dziwię się, że spędziłaś czas na ogrodzie! :) Ja z kolei produktywnie inaczej, bo w fabryce...
Czyste fugi to niezła gimnastyka!
Moje plany, Kasiu, opisałam na pierwszej stronie... zaczynam od frontu i idę wgłąb :)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Kochana ja już też po kolacji i joggingu....trzymam kciuki ;:196 ;:196
x-ag-a
---

Post »

Aga, trzymajmy się w postanowieniach! Biegasz sama?
Dziś zrobiłam po pracy obchód... śniegu coraz mniej, miejscami odsłonięty trawnik... już niedługo zobaczymy pierwsze przebłyski soczystej zieleni, niech nam tylko słonko co dzień przyświeca ;:173
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”