Ogródek Robaczka cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 7

Post »

Tez jak Agus wnosze petycje o nieruszaniu scian ;:108 Tlo jest niczego sobie a nie zapomnij, ze jest jeszcze szaro-buro-ponuro, jak zacznie slonce swiecic w okna, to bedzie calkiem inaczej wygladac a tak bedzie mdlo :wink: Teraz wyglada w sam raz a na zime i tak zamieniasz na swiateczne zaslony, to zimowe odczucia koloru i tak rybka.
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

jejku Kasiu ale zasłonki......brak słów ;:170 ;:167
aż się rozmarzyłam po wyobrażeniu sobie widoku wiosną i latem....... ;:167
do zobaczenia jutro........hehe jakby co to rozglądaj się tam za mną bo ja pewnie będę siedziała nosem w książce.........no pochłaniam Władcę Pierścieni ;:224
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Róże w ogrodzie, róże w domu, róże w głowie :D Wszystko doskonale współgra ze sobą :D Mam nadzieję, że pojawią się zdjęcia z Gardenii.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Kasiu , komplet cudowny , idealnie pasuje do Ciebie różana damo :)
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Mamy weekend ;:138
Dziękuję za liczne odwiedziny i komentarze na temat zasłon, bardzo mi miło, że Wam też się podobają ;:4

Jagódko, dziękuję! Cieszę się, że podzielasz mój entuzjazm dla romantycznego wystroju wnętrz ;:167
Bozuniu, dzięki! Widzimy się jutro? ;:196
Jagi, o malowaniu na razie głośno myślę...chodzi mi po głowie przemalowanie tej ściany, ale jeszcze przemyślę temat i jeżeli będę malować to w lecie.
Asiu, te zasłony sprawiły mi dużo radości! Od razu zrobiło się weselej w salonie i zapachniało latem ;-)) Już się cieszę na nasze jutrzejsze spotkanie!
Pat, w świetle dziennym faktycznie ściany wyglądają jaśniej, więc na razie nie ruszam ;-)) Jak mnie najdzie pilna potrzeba zmian
to wtedy coś wymyślę ;-))
Dorotko, gdzie nie spojrzę widzę róże ;-)) Miłego weekendu!
Ewo Gajowa, super, że znalazłaś wątek ;:196 Różana narzuta pewnie wygląda uroczo...lubię takie pikowane, tradycyjne narzuty - nadają sypialni przytulny klimacik ;:170 Jeżeli krążki pleśnieją, to koniecznie przepikuj siewki do czystej ziemii - mogą zacząć padać, więc zrób to zanim będzie za późno. Pewnie zostały przelane albo nie było dostępu powietrza? Trzeba je czasami wietrzyć, zwłaszcza w wilgotnych szklarenkach.
Iwonko Majowa, dziękuję! Miło mi, że tak postrzegasz nowy nabytek! Zatem wybór trafiony ;:333
Lulka, laurencję kupowałam w maju na giełdzie - sadzonki nie były drogie, więc w tym roku też je kupię. Kwitły całe lato!
Madziu, dzięki za opinię! Od takiej wytrawnej dekoratorki wnętrz to prawdziwy komplement ;:196 Bardzo się cieszę, że przypadły Ci do gustu!
Agnieszko, dziękuję ;:196 Zapraszam oczywiście, jak będziesz miała ochotę mnie odwiedzić to zgarnij Danusię i przyjeżdżajcie ;:138
Annes, dzięki!
Aniu, zasłony masz ciągle w planach? Szukasz inspiracji czy wykonawcy? Ja zaczęłam szukać niedawno i świetnie trafiłam, gdybyś chciała namiar na krawcową, napisz. Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, choć aura za oknem nie pozwala na nadmierny optymizm..oby szybko przyszła odwilż, a sikorki na pewno wiedzą więcej... ;:333
Marzenko, mogą być siatki - jak roślinki urosną, to skutecznie ja zatuszują - może wysiej jednoroczne na brzegu rabaty? Kosmosy wyglądałyby pięknie ;:173
Nutka, dziękuję! Pokrowce na jaśki zaproponowała krawcowa, został uszyte z resztek materiału, za jedyne 7 zł! Podobnie obrusik, który też został wykrojony z resztek i nie kosztował wiele więcej. Cieszę się, że zdecydowałam się na komplecik! Miło mi, że Ci się podoba ;:196 Ostatnie podrygi zimy już dawno ogłosiliśmy na Forum, wreszcie synoptycy przejrzeli na oczy 8-)

Znowu system ogranicza ilość wyrażanych przeze mnie uczuć, maximum 20 uśmieszków? A co, jak mnie radość i rewolucyjny entuzjazm wprost rozpiera??
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ewa Rozalka, bardzo dziękuję! Wasza reakcja utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że to był dobry wybór :uszy
Agness, miło mi, że to widać! Staram się urządzać wnętrza w romantycznym, przytulnym stylu...jest wtedy tak...domowo ;-))
Majeczko, u nas też przedzierał się przez chmury słonko, oby coraz częściej! Dziękuję za odwiedziny ;:196
Ewcia ;:196 Dzięki, ciekawe czy na żywo też będą Ci się podobać? Zapraszam na kawkę, jeśli znajdziesz czas w weekend :wit
April, haha plotka się niesie na forum z prędkością błyskawicy ;-))
Aguś, dziękuję ;:180 Ja niedawno zaczęłam weekend, ale już jestem w pełni weekendowym nastroju! Wprawdzie M poza domem, ale szykuje się forumkowo-ogrodniczy weekend ;:138 Porcelana od Austina powiadasz? Hmm....na razie Villa Italia z motywem różanym musi wystarczyć ;-)) Nasz prezent ślubny ;:167
Julek, pewnie masz rację z tym kolorem, wstrzymam się z radykalnymi zmianami. Byłaś i widziałaś - czujesz, że pasują do całości salonu-kuchni?
Martuś, do zobaczenia jutro! Nie bierz ze sobą książki, bo roślin nie udźwigniesz ;-))
Ewa, różany zawrót głowy ;-)) A te na płotnie wyglądają jak żywe...nawet rozpoznaje jedną bliźniaczo podobną do First Lady ;:oj
Monia, dziękuję ;:131 Miłego :wit

Kilka wspomnień dla miłych gości....

Obrazek

Obrazek

po lawendowych sianokosach...
Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
constancja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 23:38

Post »

Kasiu, ta parasolka to był strzał w 10. Powinnaś powielić ten pomysł w innych częściach ogrodu.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiek mnie też czasami dobija ta ograniczona ilość uśmieszków ale siła wyższa. ;:219
Zasłony jak zasłony ale ten wzór na nich to jest coś wspaniałego ;:215 aleś wypatrzyła cudny materiał :shock: i tak oglądając Twoje zasłony przypomniało mi się że mam kawałek lnu jeszcze z lepszych czasów właśnie w różyczki tyle tylko że na szarym tle - chyba ;:219 muszę jutro przekopać przepastną szafę i sprawdzić co to za arcydzieło i może nada się na obrus aby taki codzienny. ;:333
A z Gardenii poproszę o zdjęcia bo też bym chciała widzieć co tam pokazywali. Kiedyś jeździliśmy do Poznania na Targi rolnicze które były połączone z ogrodowymi to się troszkę napatrzyłam, ale przenieśli maszyny gdzieś pod Poznań i od tego czasu nie jeżdżę a nasi wolą na takie Targi jechać do Kielc bo lepszy dojazd. ;:173

Widoki cudne ;:215
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Bozuniu, dzięki! Widzimy się jutro? ;:196
Jutro czy w niedzielę? Jutro tez będę ok 14.00 :wink: Ja już mam za sobą pierwsze dzień Gardenii ;:333 Jutro poprawka na spokojnie. Wiesz, ze miałam dzisiaj już prawie kupioną Pomponellę, ale ostudziłam emocje...

Ja u Ciebie...a Ty u mnie ;:306
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kasia zazdroszcze wam tej Gardenii...będę czekała na relacje , ciekawa jestem jakie beda rózyczki ;:224
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Raz jeszcze przyłączę się do grona zazdrośników :D Też jadę-z kotem do lekarza :roll: A wolałabym kwiatki oglądać...
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Kasiu ja też zazdroszczę Gardenii :oops: Z niecierpliwością będę czekała na relację ;:108
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Kasiu pokazałam Twój ogródek mojej mamie, achów :!: i ochów :!: nie było końca :lol:
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

O bardzo podobają mi sie te Twoje ,,letnie,ciepłe i zielone wspomnienia,,,piękne :wink: Hortensje,,,bajka :wink: a najbardziej urzekło mnie to zdjątko z wiązaneczką lawendy ;:333
ela102
50p
50p
Od: 27 kwie 2012, o 11:10

Post »

Kolejna dawka pięknych zdjęć - bardzo miło jest na takie popatrzeć kiedy za oknem zima. Super jest zdjęcie z lawendą - zbierana w Twoim ogrodzie jak się domyślam ;:138
pozdrawiam Ela
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”