Mamy weekend
Dziękuję za liczne odwiedziny i komentarze na temat zasłon, bardzo mi miło, że Wam też się podobają
Jagódko, dziękuję! Cieszę się, że podzielasz mój entuzjazm dla romantycznego wystroju wnętrz
Bozuniu, dzięki! Widzimy się jutro?
Jagi, o malowaniu na razie głośno myślę...chodzi mi po głowie przemalowanie tej ściany, ale jeszcze przemyślę temat i jeżeli będę malować to w lecie.
Asiu, te zasłony sprawiły mi dużo radości! Od razu zrobiło się weselej w salonie i zapachniało latem ;-)) Już się cieszę na nasze jutrzejsze spotkanie!
Pat, w świetle dziennym faktycznie ściany wyglądają jaśniej, więc na razie nie ruszam ;-)) Jak mnie najdzie pilna potrzeba zmian
to wtedy coś wymyślę ;-))
Dorotko, gdzie nie spojrzę widzę róże ;-)) Miłego weekendu!
Ewo Gajowa, super, że znalazłaś wątek

Różana narzuta pewnie wygląda uroczo...lubię takie pikowane, tradycyjne narzuty - nadają sypialni przytulny klimacik

Jeżeli krążki pleśnieją, to koniecznie przepikuj siewki do czystej ziemii - mogą zacząć padać, więc zrób to zanim będzie za późno. Pewnie zostały przelane albo nie było dostępu powietrza? Trzeba je czasami wietrzyć, zwłaszcza w wilgotnych szklarenkach.
Iwonko Majowa, dziękuję! Miło mi, że tak postrzegasz nowy nabytek! Zatem wybór trafiony
Lulka, laurencję kupowałam w maju na giełdzie - sadzonki nie były drogie, więc w tym roku też je kupię. Kwitły całe lato!
Madziu, dzięki za opinię! Od takiej wytrawnej dekoratorki wnętrz to prawdziwy komplement

Bardzo się cieszę, że przypadły Ci do gustu!
Agnieszko, dziękuję

Zapraszam oczywiście, jak będziesz miała ochotę mnie odwiedzić to zgarnij Danusię i przyjeżdżajcie
Annes, dzięki!
Aniu, zasłony masz ciągle w planach? Szukasz inspiracji czy wykonawcy? Ja zaczęłam szukać niedawno i świetnie trafiłam, gdybyś chciała namiar na krawcową, napisz. Wiosna nadchodzi wielkimi krokami, choć aura za oknem nie pozwala na nadmierny optymizm..oby szybko przyszła odwilż, a sikorki na pewno wiedzą więcej...
Marzenko, mogą być siatki - jak roślinki urosną, to skutecznie ja zatuszują - może wysiej jednoroczne na brzegu rabaty? Kosmosy wyglądałyby pięknie
Nutka, dziękuję! Pokrowce na jaśki zaproponowała krawcowa, został uszyte z resztek materiału, za jedyne 7 zł! Podobnie obrusik, który też został wykrojony z resztek i nie kosztował wiele więcej. Cieszę się, że zdecydowałam się na komplecik! Miło mi, że Ci się podoba

Ostatnie podrygi zimy już dawno ogłosiliśmy na Forum, wreszcie synoptycy przejrzeli na oczy
Znowu system ogranicza ilość wyrażanych przeze mnie uczuć, maximum 20 uśmieszków? A co, jak mnie radość i rewolucyjny entuzjazm wprost rozpiera??