Powiem tak, że jeśli tak wyglądają wełnowce to zrobię im miejsce na moim parapecikuraflezja pisze:W sobotę i niedzielę wynosiłam sukulenty na zewnątrz. Juz prawie wszystko.
Niestety są wełnowce.

Powiem tak, że jeśli tak wyglądają wełnowce to zrobię im miejsce na moim parapecikuraflezja pisze:W sobotę i niedzielę wynosiłam sukulenty na zewnątrz. Juz prawie wszystko.
Niestety są wełnowce.
Szczerze życzę by się szczelnie kwieciem pokrył i wszelkie złe szerokim łukiem Twoje roślinki omijałoraflezja pisze:Mam nadzieję, że się rozkręci.
Jak ze względu na moje zainteresowania nie jestem zbyt aktywny na innych wątkach ze względu na ich zawartość, tak obok tej fotki nie mogłem przejść obojętnieraflezja pisze:(...) Rebutia x hybrida, która zaczyna bardzo skromnie. Mam nadzieję, że się rozkręci.
przemek_pc pisze:Jak ze względu na moje zainteresowania nie jestem zbyt aktywny na innych wątkach ze względu na ich zawartość, tak obok tej fotki nie mogłem przejść obojętnieraflezja pisze:(...) Rebutia x hybrida, która zaczyna bardzo skromnie. Mam nadzieję, że się rozkręci.
Przepiękna ajlosterka. Na pewno się rozkręci, bo widać sporo pąków
Gdzie można taką hybrydę zdobyć?