Ogród 100 róż
- Georginia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród 100 róż
Allhambra jest wątek o różach uprawianych w donicach.http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=41&t=49110 może się na coś przyda.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie też narcycy nie chcą rosnąc. Może to zależy od ziemi?
Alu, jestem bardzo ciekawa Twojego Heathcliff?a; pewnie wcześniej wystartuje niż mój, który będzie sadzony wiosną. Musisz go koniecznie zaprezentować. W moim przypadku była to
od pierwszego wejrzenia
.
Allhambra, no to do ceny różyczek trzeba dodać cenę doniczki i wyjdzie na to, że baardzo cenne są te nasze panny.
Beata, też nie mogę się oprzeć tym uśmiechom, ostatnio nawet zbyt często. Dziękuję za miłe słowa.
Majka, Gosia, nie wiem o co chodzi z tymi narcyzami, ale przynajmniej wiem, że to nie tylko ja mam taki ?dar? do tych kwiatków (szkoda).

Allhambra, no to do ceny różyczek trzeba dodać cenę doniczki i wyjdzie na to, że baardzo cenne są te nasze panny.

Beata, też nie mogę się oprzeć tym uśmiechom, ostatnio nawet zbyt często. Dziękuję za miłe słowa.

Majka, Gosia, nie wiem o co chodzi z tymi narcyzami, ale przynajmniej wiem, że to nie tylko ja mam taki ?dar? do tych kwiatków (szkoda).

Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

działasz już wiosennie w ogrodzie?
Przespałam się i stanęło na tym, że JC musi poczekać aż zobaczę obecne kolory na rabatach różanych

Uważam, że to mądra decyzja , ale za to zamówiłam 5 clemków.

Cześć Maju, nie działam niestety, bo właśnie dopadła mnie grypa. Mam nadzieję jednak, że szybko się z niej wykaraskam, bo muszę zdążyć z wieloma pracami w ogrodzie przed dostawą róż.
JC taka śliczna, a jednak Cię nie zwabiła...
Muszę Ci powiedzieć, że jej zakup odkładałam wielokrotnie, a teraz jest jedną z najbardziej oczekiwanych.
Clemki zamówiłaś wszystkie te, które prezentowałaś?
Dla tych, którym do serca przypadła Novalis:

JC taka śliczna, a jednak Cię nie zwabiła...

Clemki zamówiłaś wszystkie te, które prezentowałaś?
Dla tych, którym do serca przypadła Novalis:

Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Novalis w Twojej Aniu odsłonie to mistrzostwo
No piękna jest i kusisz oj kusisz nią
Oj grypsko Cię dopadło
Zdrowiej szybciutko,ja też nieźle przeziębiona jestem
Pozdrawiam

Oj grypsko Cię dopadło

Pozdrawiam

- majka411
Ania, JC się oparłam, ale uwierz mi ledwo co ?
Zwyciężył zdrowy rozsądek. Sprawdzę w sezonie jak kolorystyka mi się ułożyła na rabatach i jestem pewna, że ją kupię. Do ustalenia będzie tylko w jakim kolorystycznym otoczeniu będzie ona się najlepiej prezentować. Ona najbardziej mi pasuje do Pilgrima i do Janet, ale muszę to sprawdzić latem.
W powojniczkach niestety zaszalałam?.
Nie umiałam się bez nich obejść i tak zamówiłam Blue Lihft, Veronica?s Choice, Innocent Blush i
2 x Vyvyan Blush.
Ania ? Annes ma rację jak nam jeszcze parę razy wstawisz Novalis, to my też ja kupimy?.
Ania kuruj się, a prace w ogrodzie spokojnie poczekają. Do prawdziwej wiosny jeszcze troszkę.

W powojniczkach niestety zaszalałam?.

2 x Vyvyan Blush.
Ania ? Annes ma rację jak nam jeszcze parę razy wstawisz Novalis, to my też ja kupimy?.

Ania kuruj się, a prace w ogrodzie spokojnie poczekają. Do prawdziwej wiosny jeszcze troszkę.

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Novalis niebawem do mnie przyjedzie
ale sie ciesze , to prawdziwa pieknosc,dobrze,ze sie skusiłam
A na któr a to piekne panie mówia LC
Bo nie chce mi sie łepetyny nadwyrężać 

A na któr a to piekne panie mówia LC

- alexia
- Od: 1 lut 2011, o 18:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pomagam Ani/AnaAn,wkleilam kilka u siebiemajka411 pisze:.

https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Maja do tej pory jakoś niespecjalnie podobała mi się ta róża,ale po akcji dziewczyn wpadła mi w oko
Tylko Ćwik?

Tylko Ćwik?
- majka411
No właśnie nie widzę jej tu i tam, ale może w tej koło Ciebie jest... zerknij. 

Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Ania, Ciebie widzę choróbsko na tyle nie zmogło, żeby Ci odebrać siły do nowych planów
. Pannę piękną Novalis kupiłam w RĆ i jak widzisz bardzo jestem zadowolona.
Maja, powojniczki super. Ciekawe w jakim towarzystwie wystąpią. A JC w takim razie najpierw będziesz mogła obejrzeć u mnie. Niestety czeka ją solówka w donicy.
Też tak sądzę Keetee, a JC to Jubilee Celebration (na nowo odkryta).
Alexia, dzięki pomagierko. Widziałam ją u Ciebie, ale w takiej odsłonie jak na dwóch ostatnich zdjęciach, to jeszcze nie miałam okazji. Co tu gadać ? jest piękna.

Maja, powojniczki super. Ciekawe w jakim towarzystwie wystąpią. A JC w takim razie najpierw będziesz mogła obejrzeć u mnie. Niestety czeka ją solówka w donicy.
Też tak sądzę Keetee, a JC to Jubilee Celebration (na nowo odkryta).
Alexia, dzięki pomagierko. Widziałam ją u Ciebie, ale w takiej odsłonie jak na dwóch ostatnich zdjęciach, to jeszcze nie miałam okazji. Co tu gadać ? jest piękna.
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV