A to zdjęcie dla Ewy, na dowód, że nie kłamię

Aniu, dzęki za dobre radynyna76 pisze:No proszę - zuzolka, fajnie że tu jesteś, wesprzemy trochę iwcię, co?
Słuchaj wiem, ze to trochę daleko, ale mam kogoś kto nam zagospodaruje te pomidory, co?
Czy już nie szukasz wolnych parapetów? ja plony zbiorę w drodze nad morze, no troche zboczę....![]()
Iwcia- piach, nie piach, tez da sie coś z tym zrobić, pomału planuj najpotrzebniejsze rabaty, nawóż urodzajną ziemią, albo rób sobie własny kompost, wrzuć kilka dżdżownic kalifornijskich, nakryj pryzmą, zobaczysz jakie potrafia cuda wyprodukować albo zastosuj preparaty próchnicotwórcze.
zobaczysz będzie pięknie.
Ja tak jak zuzola w gorącej wodzie kąpana jestem, w myślach to już jestem w środku sezonu..... w realu jak widać zima.
Będziemy cię wspierać.
Planuj sobie duże rabaty z bylin - nie narobisz się za bardzo, a będzie pięknie i same się będą rozrastać. Ja w tym roku przedogródek zagospodaruję liliowcami, już zielone wyłazi z woreczków. Chyba przełoże je do donić, zeby się nie sparzyły tam, a później hyc do ziemi.
Dzięki Jurku ! Ale mam jeszcze jedno pytanie...santana51 pisze:W wędkarskim najszybciej kupisz te dżdżownice
Renatko, dziękuję serdecznie