Ogród róży część 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród róży część 2

Post »

Maska oda jest cały czas masz rację tam jest woda gruntowa do picia ;:185
Monikwiaty
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 23:59

Post »

Różyczko to masz radość z synów i powody do dumy z ich chęci do nauki i rezultatów , uściskaj ich i pogratuluj :) Czy ten ładny czerwony mur jest w Twojej granicy czy już poza nią ?
Pozdrawiam, Monika.
Wstążeczka
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monikwiaty chłopcom pogratuluję oni lubią się uczyć najstarszy w technikum też ma same piątki i czwórki szykuje się następne świadectwo z paskiem. Ten czerwony mur to są budynki gospodarcze sąsiada a oddziela mnie od nich uliczka [dojazd do dwóch sąsiadów któży tam mieszkają ].
Awatar użytkownika
majar
1000p
1000p
Od: 26 sty 2011, o 14:21
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Justyno, masz ładny ogród, koło oplecione roślinami i studnia z kołowrotem świetna! Też mam duże, stare kolo od wozu, ale długo pewnie by nie postało. :? Nie mam pomysłu jak je wykorzystać... pewnie trzeba je zabetonować - coby nie ukradli. :D
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Różyczko, przyszłam z rewizytą, bardzo miło i przytulnie jest w Twoim ogrodzie. Pomysł z powojnikami na kole bardzo mi się podoba i chętnie bym go skopiowała u siebie, ale najpierw muszę gdzieś wynaleźć takie koło. Co prawda jedno jest, ale to mojego eMa a on mi go nie da. Bardzo mnie ciekawi co to jest z tym otworem w kształcie kropli w środku, czy to kamień czy jakaś rzeźba? Bardzo mi szkoda Mruczka, wygląda jak brat mojej Skarpetki, mam nadzieję że jeszcze wróci cały i zdrowy ;:196 . zazdroszczę talentu szydełkowego, śliczne dzwonki i aniołki, a synek idzie w ślady mamy i rękodzieło mu nie straszne, nigdy nie potrafiłam nic zrobić na szydełku czy drutach, chociaż był czas że ambitnie próbowałam, no ale, nie wszystko jest dla wszystkich :wink: . Pozdrawiam serdecznie i głaski dla kotów.
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Justynko :wit piękne wspomnienia. Niestety czeka nas jeszcze długi czas do tak pięknego, zielonego ogrodu. Mnie już znudziła ta zima
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie wróciłam po wyprawie do lekarza w Zabrzu cała zmarznięta brrr ,trochę sobie pooglądałam co się pozmieniała od czasu kiedy byłam mała i chodziłam tam do sklepów ,których już nie ma :( .

przemo1669 też mam dość tej zimy chętnie bym już herbatkę na ławeczce wypiła i powoli rabatki porządkowała.Jak by tyle śniegu było poprzedniej zimy to by mi moje róże nie wymarzły i cieszyła bym się różana rabatą ,a tak trzeba robić wszystko od nowa.

zielonajagoda miło mi Cię u mnie gościć ,synek faktycznie lubi robić to co mama nawet chce się uczyć robić na drutach i szydełku ale mąż mówi że z niego babę zrobię i już sama nie wiem czy go uczyć na tym szydełku i drutach czy nie?Teraz wykleja z kuleczek kota na konkurs do szkoły jak skończy zrobię zdjęcie.Mnie też szkoda tego mojego Mruczka tym bardziej że niedaleko naszego domu zostały jego dzieci tak do niego podobne chadzają po podwórku latem to nawet jeden nas odwiedził przyszedł za tatusiem.

majar witam w moich skromnych progach ,złodzieje są wszędzie mnie też jak miałam działkę dużo rzeczy pokradli :(
grazia72
500p
500p
Od: 24 maja 2010, o 14:13
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mój Filip jak poszedł na panny tak ubiegłej zimy przyszedł do domu w największe mrozy
i potem tyle go było :( wystraszył go córki pies... A w tym roku wcale się nie pokazał :?: gdzie się podziewa :?: Z kocurami często tak bywa, że jak zapróbują wolności to nie wracają ;:108
A synka spokojnie możesz uczyć babskich robót ;:173 i tak wybierze potem pewnie chłopskie zajęcia :;230
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Różo zaglądam tak na ostatnia strone w przerwie pomiedzy nauka, chce powiedzieć, że pamietam... ;:196
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

grazia72 wiem że kocury tak mają ale on zawsze wracał max po 3 dniach ale kotki nie lepsze ta co do nas przychodzi rano się u nas melduje je i śpi na moim fotelu a tak koło 19 to wychodzi na noc chyba jedzie na dwa domy cwaniara.

wielkakulka będę czekać na pw jak się czegoś dowiesz ;:196
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Jutro u jednej w niedzielę u drugiej...sama jestem ciekawa.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Witaj. :D Wpadłam ogródek pooglądać, który oczywiście muszę pochwalić bo bardzo ładny a przy okazji o kocurkach poczytać. ;:oj . Także miałam jednego przez 17 lat więc troszkę kocie nawyki poznałam. :;230 . Zaznaczam wątek..będę do niego zaglądać i czekać na znak kiedy zacząć wysiewy. :tan
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Różyczko najważniejsze czy wizyty u lekarzy były z dobrym skutkiem, a o zmarznięciu szybko się zapomina. Sklepy w miastach znikają a pojawiają się kredyt banki ;:306
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maska lekarza załatwiłam pozytywnie ,a na miejscu sklepu faktycznie jest bank w drugim biuro podróży

Zenia witam Cię w moim wątku ja koty mam od 4 lat i kocury to są takie wędrowniki :wit
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Witaj Justynko :)
Troszkę nie było mnie na forum , a teraz zwyczajnie nie nadążam z oglądaniem wątków , które mnie interesują . Zresztą jest ich TYLE !!! Ale nie mogłam nie zajrzeć do Ciebie - bo nie dość ,że Tarnowskie Góry są mi bliskie ( częste wizyty , bo rodzina), to jeszcze jesteś miłośniczką ogrodu, który pod Twoją opieką tak pięknie się prezentuje ... Mam nadzieję,że się nie pogniewasz, gdy wyróżnię jeden jego fragment- niezmiernie podoba mi się bowiem zakątek z malowniczą , ukwieconą studnią .To jest coś , o czym marzę u siebie !
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”