Wielkie dzięki za miłe słowa, są one potrzebne chyba każdej z nas. Takie doładowane akumulatorów, banalne ale prawdziwe

Mój ogród to taka niespodziewana już zupełnie miłość w jesieni życia.

Gosiu dlatego warto jest pokazać na zdjęciach cały krzak i zamierzam to robić. Może komuś się przyda taka informacja. Zdolny fotograf potrafi cudo zrobić z kwiatuszka.
Ciągle się na FO uczę, należałoby raczej powiedzieć, że cokolwiek wiem n/t uprawy roślin, to wyłącznie dzięki forumowiczom.
Wszystkim wielkie dzięki

Marysiu bardzo lubię astry, w poprzednich latach kiedy byłam ciemna jak tabaka w roku, to na temat astrów wiedziałam co nieco. Te niebieskie, niskie stanowią coś w rodzaju obwódki małej różanej rabatki.
Dorotko opinie forumowiczów są dla mnie niemal wyrocznią. Wiadomo, ze sprzedawca nie napisze, że krótko kwitną albo brzydko przekwitają.
Zawsze się śmieję z mojego M jak pyta babinę na bazarku: czy te jajka są na pewno świeże? Już słyszę jak odpowiada: Panocku, no ni bardzo, już od miesiąca tak wożę je po targach...

Basiu - trzeba się śpieszyć jak się zakłada ogród w moim wieku, chociaż straconych lat nie da się nadrobić

Justynko zawsze powtarzam, że są na FO różanki, że chyba na kolanach trzeba oglądać

Zobaczcie jak pięknie rośnie hortensja Levana posadzona w maju tego roku.