Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Post »

;:138 udalo sie, udalo :heja wlasnie bylam ciekawa czy jeszcze je zdobedziesz. Piekna rozyca nie ma co ;:108 I foty koniecznie .... aaa a gdzie ja planujesz posadzic?
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś byłam u Ciebie już parę razy i nigdy się nie wpisałam :oops: , a teraz wpadłam i przepadłam. Ślicznie u Ciebie ;:138 . Po prostu wejść i zostać. Wszystko wypielęgnowane w najmniejszym szczególe, jak Ty to robisz pracując? U mnie albo ogród albo dom cierpią i nic ie jest tak wypielęgnowane. Masz nawet tak podzielony ogród, że powstały Ci "pokoje", bardzo mi się to podoba. Dodatki w ogrodzie dobierasz bardzo rozważnie i ze smakiem, co procentuje oczywiście na korzyść całości.
Będę zaglądać i podpatrywać Twoje poczynania.

P.S.
Zdjęcie z avatarku podoba mi się tym bardziej, że przypomina mi koleżankę, z którą byłyśmy razem w górach lata temu, Kamilkę.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agus zobacz u Ali zaczyna kwitnac William and Catherine.
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

aguniada pisze:Su, łączę się w bólu - też nie wyrabiam z czasem... a propos nutkajskiego - czy powinnam swojego prowadzić na kijaszku?
Twój nutkaj wydaje się już rosnąć o własnych siłach. Dowiedziałam się od znających się na rzeczy, że te cyprysiki są szczepione z gałęzi bocznych i przez kilka lat wymagają podpierania, zanim zdecydują się rosnąć do góry. Mój jest wciąż przywiązany do kijka, ale na pewno jest mniejszy i młodszy... ;:173
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aga,wstawiłam u siebie 3 ciemne pęcherznice jakie mam,nie wiem jak się trzecia nazywa,może pomożesz?
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Moi Drodzy, na razie wstawiam zdjęcia, a odpiszę później... przerzuciłam trochę worków kory, posadziłam wszystkie dzisiejsze zakupy i mam banana na twarzy :D

No tylko popatrzcie jakie królewny... dwie, bo jedna dla mnie, a druga dla Robaczka :) a wszystko przez Beatę68 :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
... żałuję, że do zdjęć nie mogę dołączyć zapachu - coś pięknego ;:167

... i dodatki:
Obrazek

Obrazek

Jestem szczęśliwa :)
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

I ja bym była , gdybym kasę miała ;:145 ...a teraz ...dietka ...suchy prowiant ?

Śliczna różyca ...warta zachodu , a brunera , hosty i tawułka ...miodzio ;:196 . Aguś , w zasadzie , jak się człowiek napatrzy , to i jesć nie musi ...bo szczęście - mówią , to pojęcie względne ...ale jak nie być szczęśliwym , no powiedz sama ...udany zakup ...to nawet z wrażenia nie czuje się głodu ;:108 ...przynajmniej ja tak mam .
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Aguś, szczęściaro! wcale się nie dziwię, że masz banana na twarzy, jak można nie mieć uśmiechu od ucha do ucha po taaakich zakupach! Po tych Twoich fotach z różami coraz bardziej zaczynam dojrzewać do tego, aby powolutku zaczęły się u mnie pojawiać. Kwiaty zjawiskowe, a zapach muszę sobie wyobrazić. Mam nadzieję, że mi pomożesz...Obrazek, w czasie wakacji poszukam jakiejś sensownej szkółki niedaleko siebie, a potem będę pytać, jakby co. Pomożesz? :roll:
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Agus,jesteś w swoim zywiole,piekne zakupy.Ja tylko kupiłam 42 gą begonie dzisiaj na rynku. ;:223
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Aguś, ale pięknoty ;:oj :heja :heja :heja
Już nie mogę się doczekać, żeby ją powąchać! ;:173 Zaczynam żałować, że nie wzięłam dwóch...wiedziałam, że tak będzie :;230
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasik, przestań, bo ja mam zakusy na Twoją :;230
Posadziłam już Bledszą stronę bladości na frontowej rabacie... będą jej towarzyszyć same cukiereczki - Munstead Wood, Red Leonardo da Vinci, Rhapsody in Blue i Astrid Gräfin von Hardenberg :)
Gosiu, 42 begonię - jesteś niemożliwa i w 100% zasługujesz na tytuł begoniowej królowej ;-))
Kornelo, róże wciągają i jest to niekończąca się choroba... ale jakaż piękna! Oczywiście że pomogę, ale moje doświadczenie jest naprawdę jeszcze niewielkie :)
Jagódko, ogromnie się cieszę z zakupów - prawda, że wspaniałe? O jedzeniu nie myślę w ogóle - wolę żyć żywiołem, w którym czuję się najlepiej :)
Awatar użytkownika
bina12
1000p
1000p
Od: 17 mar 2011, o 13:15

Post »

Ewa I - a mówiłam nie oglądaj więcej zdjęć Róż jakie wstawia Aga ,nawet jeśli to Bladolica ;:14 - EwaII - a niby dlaczego masz nie oglądać , śliczne zdjęcia , a Róża cudna , powiem więcej powinnaś sobie taką kupić , przecież jesteś tego warta :twisted:
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa

Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Aguś, jakie super zdjęcia, szczególnie pierwsze. Nie widziałam jej w takim stadium,jak ją zobaczyłam tak porządnie rozwiniętą to się zrobiła prawie biała, już nie miała tego różu.

I proszę o sprostowanie, nie przeze mnie, ale dzięki mnie. Podpisano ;:170
Napisz, jakie hosty kupiłaś, następny mój bzik się ujawnia. :D
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś ależ cudna ta różyca ;:167 uwielbiam taki odcień różowości albo bladości ;:138
Hosty też ładne i też zamierzam się na kilka ale ciągle nie mam czasu zamówić bo u nas zero czegokolwiek. ;:173
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No sliczna panienka - troche do Muzykantow podobna, no ten sam typ ;:108 A wlasnie jak Twoi Muzykanci? bo cos mowilas, ze nie najlepiej.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”