Cd nowinek
Gdy zobaczyłem tego to zaczałem się śmiać sam do siebie...Taki wybryk natury
A teraz ten co mnie zauroczył,mam taką cichą nadzieje że dostane takiego na 1 czerwca...
Teraz jeden kwiatuszek którego ktoś złamał a ja biedaka przygarnąłem ...
Teraz storczyk mojej mamy,dziś już 2,zaraziłem ją miłością do storczyków...
Piękny ten, którego sobie wybrałeś . Do naszego Obi, niestety takie nie przyjechały. Cudny, pewnie pachnie . Jak by jakiś egzemplarz doczekał przecenki to daj znać .
Aventia-tak to są cuda.Nigdy jeszcze w obi takich cudeniek nie widziałem u mnie...Będę sie powtarzał ale mam nadzieje że dostane tego rudego na 1 czerwca i przecenią tą wisniową Vande,a jak nie to zamówi ją dorotakol i się nią naciesze troche w domu
Dzięki bardzo aventia,chociaż wolałbym tą wiśniową Vandeczke ale tym też nie będę gardził,wyobrażam sobie go na moim parapecie który sie kurczy bardzo szybko
Dziś przedstawie wam mój nowy nabytek którego zdążyliście już zobaczyć,ale teraz jest już w nowym domku
Ajania-został jeszcze jeden
dorotakol-byłem w obi i zrobiłem dla ciebie zdjęcia dokładniejsze tych vand które cie interesują,wrzuce je tutaj
A teraz zagadka przynajmniej dla mnie,co to jest co wychodzi na górze i na dole pędu?Czy to jest razem z tym pędem czy coś innego rośnie?
Teraz fotki dla dorotakol
Zdjęcia Vandy z 2 pędami
Zdjęcia Vandy z 1 pędem