Moja mała "dżungla" - part II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Moja mała "dżungla" - part II

Post »

lulka - tak, hibiskusa czerwonego mam od 3 lat - regularnie podjadany to przez mszyce to przez jeszcze nie wiadomo co ;:14 obecnie od prawie roku po ostatniej reanimacji - stoi bez kwiatów, liście produkuje; mam też 3 inne - jeden pokazywany przeze mnie co chwilę bo kwitnie jak szalony :tan co nie znaczy, że przędziory go nie kochają :twisted: ale ja na baczność stoję przy nim i od razu :pogon: a on potem mi ;:167 kwiatki pokazuje, hibki wybredne tyrochę, najlepiej nie zmieniać im miejsca, nie przekręcać, dużo podlewać, zraszanie też lubią, choć moje akurat niezraszane wcale, a i moje na południowym parapecie jak pączki w maśle się czują, a zdaje się zbyt duże słońce :shock:

Teśka - masz rację, wykazuję się ;:101 ;:37 ale czasem trzeba się odstresować, jak np teraz ;:224 dziękuję Ci kochana za namiary na ***** kwiatka znaczy ;:196 choć od drzwi się odbiłam i odczekałam z 5min to się opłaciło

Lidencja - pokażę zielonego jak przesadzę, obym do wieczora chęci tylko na to zebrała ;:223

Justynko, Wiktoria - cieszę się, że arbuzowo-morelowy do gustu przypadł ;:168
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
kohleria
200p
200p
Od: 7 paź 2011, o 10:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Właśnie pochłaniam ogórkową zupę, którą Mój Słodziak wczoraj ugotował . Jednocześnie czytam posty i na nie odpisuję. ;:224
Lidencjo przecież pisałam,że Miodkowa czeka na hałas. :tan .

Miodkowa i inne zagrudnikowane w biedronce grudników od jaśnistej. Wszystkie różowe. W foli przezroczystej w gwiazdki chyba?. Cena 7 zł i ileś tam groszy.
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

o żesz ;:14 grudniki ;:14 ja zapomniałam ;:223 na AMEN!
ale nie pójdę, jakaś skwaszona jestem, chyba mi obiad zrobiony przez M poszkodził ;:144 albo inne co, bo M bardzo się starał i żadnej trutki nie dosypał, bo chyba nie podpadłam :;230 ale tak mnie zemdliło, że nawet w oczekiwaniu na swoją kolejkę u lekarza dziś - pielęgniarka interweniowała, aby mnie 4 panowie przed siebie wpuścili, bo "na stanie r-ki nie mamy aby Panią tu reanimować, Pani usiądzie lepiej" ;:223 Tak więc chyba i przesadzania dziś nie będzie, ani innych prac ogrodniczych ;:147 może pójdę lepiej po jakąś herbatkę miętową... ;:170 i pod kocyk...

Teśka - a grudniki tylko różowe??? bo różowego to ja mam ;:224

a może zamydlić Wam czym innym oczy tutaj...?
;:224

np...

Obrazek

ot nowość co :;230
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

No tak pokazujesz mi na złość kwitnącego grudnika bo moje zastrajkowały ;:14 ;:196 .
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

:twisted: Aga :twisted: ;:161 ;:214
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
koniczynka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2008, o 19:06

Post »

przecudne te grudnie tylko szkoda ze nie kwitną cały rok
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, jak na ogół jestem cierpliwa, tak tym razem mogłabyś już pokazać, co tam zakupiłaś, chyba nie będziesz wiecznie siedzieć pod tym kocem z miętą w ręce. ;:224
Grudnik ładny, prawie jak mój z polomarketu. :P :;230
Awatar użytkownika
nuta23
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2010, o 13:53

Post »

Grudnie ślicznie kwitną ale Hibuś powalił mnie na całego cudny jest.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Boski ;:167 Nic dodać nic ująć
Awatar użytkownika
mika181
500p
500p
Od: 7 wrz 2011, o 19:49

Post »

u wszystkich grudniki kwitna po kilka na raz a u mnie po jednym kwiatuszku :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:wit
No ja wiem - dość długo chowam moją nowość, ale po pracy ciągle znajdują się takie zajęcia, że ledwo zdążę zjeść obiad, potem ledwo kolację i ;:19 trzeba, bo wstaję przed 6 ;:223 i póki się nie przywyczaję, to będzie mi cięzko, do tej pory wstawałam po 7 i mogłam sobie posiedzieć wieczorami dłużej, a teraz powrót do przeszłości (bo w takich godzinach kiedyś już pracowałam) i niestety do łożeczka wędrować powinnam wcześiej :roll:
Dziś może już nie będę musiała latać po kwitki i na jakieś zebrania rodziców :;230 to przesadzę moje cudeńko :uszy

w tzw. międzyczasie zakwitnął hibisus NN z OBI - ale foto nie zrobione ;:223 o ile będzie na co patrzeć to obfocę dziś
no i wypatrzyłam przy podlewaniu (bo na podlewanie czas MUSI BYĆ) jeszcze jedno coś :tan

alez zagadkami gadam - Lidka pewnie zaraz wyrazi swoją złość :evil: :;230
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Skąd ja znam ten brak czasu przy pracy, ale jak coś pstryknij focię ,a później w owlnej chwili nam pokażesz;). Pozdrawiam i miłego dzionbka życzę
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

:twisted: Jestem ;:161 Rozumiem praca zmęczenie .... ale do diaska tą nowość pokaż !!!!!!!!!!!!! No ileż można tu ;:65 co ?! ;:89 Aga ja tu ;:65 ;:65 :twisted:
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
agucha432
500p
500p
Od: 3 lis 2011, o 10:10

Post »

No własnie Aga czekamy ;:201
Moje doniczkowe Moje storczyki
Sprzedam-wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67556" onclick="window.open(this.href);return false;
Robótki Aguchy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=71851" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa pokaż póki co w sklepowej doniczce.
Swoją drogą napięcie rośnie, oby to było warte tego czekania. :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”