Mój mały zielony raj

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój mały zielony raj

Post »

No , i tutaj pasowałby fikus Alli - ten za 17,99 z L..la a obok jeszcze ze dwa storczyki z B...ki .
Takie jakieś puste miejsca są , że dobrze się zastanów Lidziu .......... ;:108
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:twisted: Kryśka :twisted: A właśnie że fikusa alii to mam !!!!!!! Jest na trzeciej ścianie !!! A storczyki.......... :twisted: nie kuś diablico !!!!!!!!! :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
AdaK
500p
500p
Od: 22 lut 2011, o 17:43

Post »

O mamo ...
nie wiem co napisać ...
Jestem w takim szoku, że napiszę na początek tylko tyle ...
Wielki szacunek Lidko dla Twoich umiejęstności w pielegnacji i komponowaniu raju z kwiatów. Pieknie wygladają te mniejsze rośliny na tle tych ogromnych okazów.
Resztę będę komentować na bieżąco jak ochłonę ... :)
Awatar użytkownika
nowika
200p
200p
Od: 3 lip 2011, o 16:11

Post »

Lidka już nie długo zapomnisz jaki kolor maja Twoje ściany ! :lol:
Awatar użytkownika
eva-
500p
500p
Od: 24 wrz 2011, o 21:12

Post »

:wit
Bardzo dorodny ten zamio, świetnie się prezentuje :P
U mnie to drzewka przed domem rosną, a u Ciebie w pokoju? ;:111
no naprawdę jeszcze chwila i będziesz musiała oranżerię dobudować :;230
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lidziu - za taką cenę ( były duże ;:224 ) to można i ze trzy fikusy dokupić - na każdą ścianę po jednym . ;:108
A storczyki to przecież oczywiste , że należy mieć conajmniej kilka ;:108
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Dodatkowy plus z tylu zielonych,że jak zasłonią ściany,to malować ich nie trzeba,bo nic brudu nie widać,no i zaoszczędzić można na następne zielone :;230
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

WOW ale widoki ;:180 piękne ;:138 marzy mi się taki kwiatowy GAJ tylko pozazdrościć :oops:

Myślę że na razie możesz podarować sobie zakupy kwiatowe ... no chyba że ... yyyyyyyyyyyyy znajdziesz takiego kwiatolka jakiego jeszcze nie posiadasz ;:224
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Jatra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 22:01
Kontakt:

Post »

Piękny gąszcz ,pięknie wygląda z ta czerwona ścianą .
Lidziu poczekaj aż będę wolniejsza ,wtedy juz nie wytrzymasz :;230 :;230

A i do biedronki raczej się nie wybieraj ,u nas dużo nowych doniczkowych roślin przywieżli ;:162
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Alez pokazałaś ogromniastego zamiokulkasa - ;:154 piękność no! ja swego za 10 lat może do tego stanu doprowadzę ;:223
Lidka lmw pisze: Aga to nie jesteś osamotniona ja też często mogę tylko pooglądać ! No chyba że wezmą mnie na zakupy i wężykowym wzrokiem coś wydębię :;230 Przyznaję że wymiękają !

Byłam dziś w OBI - widziałam takie jak Twoje ale niebieskie, o rany co to była za piękność :shock: ale 70zł ;:145 Nawet mój M się pozachwycał ;:108 ale na tym koniec ;:223 ;:14 ;:14
kociara pisze: A storczyki to przecież oczywiste , że należy mieć conajmniej kilka ;:108

ja mam 3 - znaczy, że kilka ;:24 :;230
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko , na Ciebie trzy storczyki to tak , jakby nic . Jeszcze trzy - to rozumiem ;:108 ;:180
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

znaczy muszę dokupić ;:224 a dziś w OBI widziałam takie miernoty na przecenie po 5zł... kiedyś były białe a teraz nie wiadomo, czy w ogóle coś dałoby się z nich uratować... ale białe jakoś mnie nie kręciło ;:133 to sobie odpuściłam ;:108
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Chyba powinnam przestać pracować-jeden dzień mnie nie było i juz połapać się nie mogę taki tu maraton :) SZALONA! :) Ale gąszczyk piękny.
Widzę, że dzbanecznik walczy-piknie. A Cymbidium....ychmmmmmmm rewelacja! Ciekawe czy i z mojego coś takowego się zrobi. Jest super. Królowa Dendrobium jak zwykle na pierwszym miejscu. A na drugim Bananowiec :)
Rób więcej fotek i się nie ociągaj, ok?
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

Faktycznie...wątek pędzi jak szalony :) Cymbidium piękne a Dendrobium hmmmm....też ładne ;) mogę na wiosnę wysłać Ci keiki takiego z fioletowym środkiem to będziesz miała już dwa :;230
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Ada ;:196 dziękuję Miło przeczytać że komuś się podobają moje roślinki aż się :oops: A na bieżące komentarze poczekam ! Na miłe słowa czeka się z przyjemnością ;:180

Nowinko :;230 bez obaw aż tak gęsto to jeszcze nie jest ale... jak będzie gęściej to mocniejsze kolory dam co by na ścianę nie właźić !

Ewo za taką oranżerie to dałabym się ;:5 tam dopiero miałabym miejsca !!!!!!!!!!!!

Krysiu mój jest duży !! ma już metr ! :twisted: nie kupię kusicielko !! Mam trzy storczyki !!!!!!!!!!! resztę ;:14 wybijam !!!!!!!! :;230

Aga nie można :twisted: bo zawsze trochę widać i poza tym fajniej wygląda ! A Ty już nie kuś !!!!!!!!!

Agarow Aga ;:196 dziękuję . Ja już sobie wszystkie zakupy ;:14 z głowy ! Nie mam gdzie upychać !!!!

Teresko dziękuję . Ja już nic nowego mowy nie ma nie mam gdzie nic już nie wmieszczę ! A Ty jak kusić nie przestaniesz to jak nic zamorduję !!!!!!!!!

Aga zobaczysz że dużo prędzej jak za dziesięć lat !! I nie kuś mnie tu storczykami ! ;:134 bronię się przed nowościami a Ty mnie tu jeszcze kusisz ! ;:170 miej litość !! A storczyki też mam trzy ! I koniec !!!!!!!!!

Basiu dziękuję bananowiec niech rośnie a zwłaszcza jego maleństwo żeby do wiosny mogło do Ciebie polecieć !!! Ja szalona ? Basieńko toć ja grzeczna ułożona .............. :;230

Gosia PEWNIE ŻE CHCĘ !!!!!!!!!!!!!!!! już nie mogę się doczekać !!!!!!!! Ty nie żartujesz ???????????
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”