Witajcie kochane dziewczyny!
kolejny dzień remontu za nami, ręce troszkę jakby z waty po gipsowaniu, malowaniu i takich tam
ale wpadam na chwilkę do was aby się zrelaksować w waszych ogródkach
Adrianno, Atko
Buffka siedzi jeszcze w donicy, mam nadzieję że dobrze się zadomowi na nowym miejscu!

DObre skojarzenie z lodami!
Jadziu,
święta racja!

nawet nie wiesz, jak bardzo cieszy to słoneczko!
mimo lekkich przymrozków nocą, w dzień wciąż ciepło i niech tak trzyma jak najdłużej.
Kolorek Buffki faktycznie podobny lekko do Casanovy, może bardziej karmelowy. Taki do schrupania
Majeczko
To prawda, zawsze można wyskoczyć choc na chwilkę i pogrzebać w ogródku

jeśli nic nie wypadnie, to za tydzień powinniśmy już zamieszkać w domku. Zacznę od wielkiego sprzątania ogrodu....
Cornelia jest cudna! Wierz mi, ze żadne zdjęcie jakie widziałąm wcześniej (ani moje) nie pokazało jej uroku! DOpiero jak zobaczyłam ja na żywo serce mocniej zabiło!

Urocze małe pąki otwierają się w delikatne różowo-morelowe kwiatki.
Szczególnie w porannym lub wieczornym świetle są zjawiskowe!!
Maju, masz czujne oko! to nasza kochana sunia Kita. Mój psotnik i pomocnik ogrodowy ;)
Dodam niebawem jej zdjęcie, mam w innym komputerze...
Krysiu,
to prawda, nie można mieć wszystkiego ;) ale te kilka jeszcze... może się uda posadzić
dobrze by było, tak bez zimy... gratulacje dla twojej kaliny!
mój krzew czasem też zakwitał w listopadzie, z pewnością teraz kwitnie we Wrocławiu....
zrobiłam z niego sadzoneczkę do nowego ogrodu, może za rok mi zakwitnie...
Polecam ci te piżmówki, jedna ładniejsza od drugiej. Mi trudno byłoby się zdecydować na jedną.
Buff B. taka karmelowa i pachnąca do zakochania! Ale Cornelia subtelna i delikatna o niesamowitym uroku! CUdo!!!
Moonlight najmniejsza z nich i zdjęcie średnie, ale też ma swój urok!
Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
Cornelia dla Was!