Mam juz pelaśki z lobelią, i pelaśki z bakopą..., mam surfinie z werbeną.... Surfinie z pelaśkami to dobry pomysł Tylko, że chyba trochę zmienię kolory, bo jestem monotematyczna Może teraz biel.... ?
W te pelaśki to ja wycelowałam już na poprzedniej stronie :P
Mnie najbardziej się podobają z kocankami, taki nieśmiertelny zestaw ;).
Co do linków Agatki - nie da się na tym forum wrzucić poprawnego linku tego portalu, bo zawsze samo się dokłada dwa o i wychodzi allegro ;)
na zdjęciu tak wygląda ten jasny krzew po lewej od pęcherznicy Diabolo... ale to w takim razie dereń ;)
wiesz, że masz bajeczny ogród? jestem zachwycona jego architekturą...
Przyłączam sie do opini Agusi cudowny,wspaniały ,genialny, zadbany ,no słów mi brakło nie wiem jak wyrazić to co czuje ogladajac Twój ogród to juz mój hołd dla Twoich zdolności!!!!
Aga, tak to dereń. Ten sam co nie za bardzo chce kwitnąć
A wracając jeszcze do pelasiek to mówisz, że Cię zaskoczyłam białym kolorem ? No to krakowskim targiem: jedna donica na biało, a druga na.... różowo
Danusia, zawstydzasz mnie Mój ogródek przy Twoim to ubogi krewny ! bardzo Ci dziękuje za tak miłe słowa
Dzień dobry Co za głupstwa opowiadacie wasze ogrody są przepiękne . Ja na razie uczę się metodą prób i błędów.Właśnie będę musiała przesadzić po raz trzeci bukszpan bo berberys zaczął na niego włazić.Zastanawiam się czy mu to nie zaszkodzi bo jest już dosyć spory.