Misuu bajeczko moja

chciałabym abyś to zobaczyła z bliska

a sprawozdanie wysłane
Pietrucha a co się będzie działo jak moja Nostalgia się rozwinie...mmmm...już nie mogę się doczekać.

A teraz jeszcze doszło mi kilka maleńkich dzidzusiów ze spotkania(oby im się u mnie spodobało)ale i tak bijesz mnie na głowę

Pozdrawiam
Uleńko i ja bym chciała takiego szaleńca gościć u mnie , ciekawe co ty byś tu zmieniła, wybieraj się to poliżemy kawkę
Monia jesteś kochana

a spotkanie było niesamowicie udane

ty też nie rezygnuj z takich przyjemności, warto poznać zielono zakręconych

(zaraz idę do ciebie)
Kasik -juz zapisane "powojnik tangucki" dzięki

i ja lubie kamienie jakie by nie były to zawsze wprowadzają to coś do ogrodu a w oczku to już MUSZĄ być, ja też lubię miecznice to wdzięczna roślinka a czy nie wiesz może : czy ścina sie te nasienniki co po przekwitnięciu sie zawiązują? czy nie koniecznie?
Andrzej dzięki że mnie przywieźliście ale to co zobaczyłeś to chyba tylko cienie

zapraszam jak wybierzesz się do szkółki chociaż na 5 minutek-w świetle dziennym troszkę to inaczej wygląda
Fergola Mariolko i ja sie bardzo cieszę jesteś przemiłą osóbką i jak będzie sie szykowało "coś" to na pewno się znów zobaczymy
Jolu na mojej działeczce przydała by sie opinia i rada fachowca-a więc już cię wypatruje

-jak w banku
Pamelkojesteś słodka-dziękuiję a co do hortensji to i w tamtym roku nie sypałam specjalnych nawozów, tylko ciut kompostu i sporo fusów z kawy i to wystarczyło zobacz jak kwitła w tamtym roku-licze że i w tym się postara
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2e9 ... 49fe5.html
Tajkeczko i ja się cieszę to bardzo miło spotkać się i poznać wiele zakręconych zielono osób-a gospodarze to niesamowita rodzinka-nieprawdaż? a tu moja rozwijająca się Nostalgia dla ciebie: