Kasiu!!!
Byłam już u ciebie kilka razy, obejrzałam zdjęcia ogrodu i bardzo mi się podoba. Wpisuję się , bo nie chcę żeby mi twój wątek umknął. Będę zaglądać i podpatrywać;-)))
Witam,
No no no....Metamorfoza nie tylko z nazwy
Tak niewinnie się zaczęło, ale każdy następny post otwierał nam bramę do prawdziwie Rajskiego Ogrodu
Gratuluję i podziwiam.
Marzena
Dzięki Marzenko za słowa uznania. Powoli, małymi kroczkami mam nadzieję osiągniemy taki swój mały kolorowy raj na ziemi. Jeszcze wiele pracy, ale ja się dzięki takiej pracy relaksuję Zapraszam ponownie.
Znalazłam miejsce na żurawki, ale na razie na tle kory nie bardzo je widać.
Pięciornik krzewiasty. Pryskałam rano od mszycy. Ten ma jasne żółte kwiatuszki nie wiem co to za odmiana, ale często ma mszyce, z ciemnymi żółtymi nie miał.
Jałowce pośrednie Gold Coast
Żylistek szorstki Pride of Rochester zaczyna kwitnąć
Hosty też kwitną
Rokitnik jeszcze nie miał owoców, kupiłam w tym roku drugiego, jeśli odmiennej płci to mam nadzieję że będą owoce.
Fanie to wszysko wygląda ,patrze ,patrzę i nie mogę się nadziwić że chociaż tyle masz tych roślinek powsadzanych,co chwilkę cos nowego .A jak tak pokazujesz działkę z daleka to jeszcze tyle wolnego miejsca masz. Sadzisz wszystko u sąsiada czy jak?A te malenstwa będzie widać ,niedługo fajnie że zostawiłaś im miejsca do rośnięcia ,niedługo to kory nie będzie widać a nie ich.Ja oczywiście jak robiłam rabatki zapomniałam uwzględnić to że one jeszcze urosną.I teraz jedne na drugie wchodzą.