Henryk - moje kaktusy i sukulenty
- nolina
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mało nas! Nie do pieczenia chleba a do hodowli kaktusów
Przepiękne ,aż oko sie raduje na taki widok 

Wpadłam z rewizytą i muszę stwierdzić, że na pewno częściej będę do Ciebie zaglądać.
Gratuluję pięknej kolekcji i pasji oczywiście
Pozdrawiam cieplutko.
Gratuluję pięknej kolekcji i pasji oczywiście

Pozdrawiam cieplutko.
- banditoo
- Od: 23 lis 2008, o 01:33
storczyki rzeczywiście mogą konkurować kwiatami z kaktusami, ale po przekwitnięciu to raczej nie ciekawie wyglądają.trzynastka pisze:Drugi i ostatni są rewelacyjneoj te kwiaty mogą śmiało konkurować ze storczykowymi
Moim zdaniem kaktusy, storczyki i lilie mają najładniesze kwiaty, jednak kaktusy mają przewagę kiedy nie kwitną.
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bo tak w ogóle to kaktusy są cool i the best
Najlepsze z najlepszych. Stąd nasza nimi fascynacja. Którą będziemy "zarażać". Do skutku. :P

Najlepsze z najlepszych. Stąd nasza nimi fascynacja. Którą będziemy "zarażać". Do skutku. :P
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Całkowicie się zgadzam i popieramhen_s pisze:Bo tak w ogóle to kaktusy są cool i the best![]()
![]()

- nolina
- Od: 20 mar 2010, o 21:37
To prawda nie wiem ile by ich się miało to i tak stale za mało
.
Ale mi sie zrymowało

Ale mi sie zrymowało

- julita20
- Od: 29 lip 2010, o 16:42
Alw piękności ja też chce je mieć 

- sparks25
- 500p
- Od: 14 lut 2010, o 22:15
Witam.
Wpadłem z rewizytą i po prostu masz bajeczne kaktusy a ich kwiaty robią wrażenie
, również hojki super a sukulenty naprawdę wyglądają jak żywe zwłaszcza ten którego ktoś nazwał aligatorem
. Ja mam głównie fiołki ale są też trzy kaktusy ale z biedronki i nie wiem czy by kwitły.
Wpadłem z rewizytą i po prostu masz bajeczne kaktusy a ich kwiaty robią wrażenie

- hen_s
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.
Piękne hobby, też mi się podobają.
A kaktusy z Biedronki czy z innych ciekawych źródeł będą Ci kwitły - tylko je odpowiednio potraktuj. Ot, chociażby tak jak podałem w przepisie kilka stron do tyłu

Ja fiołki też (już) mam. Tzn. żona, na wymianę na tym Forum.Ja mam głównie fiołki ale są też trzy kaktusy ale z biedronki i nie wiem czy by kwitły.

Piękne hobby, też mi się podobają.
A kaktusy z Biedronki czy z innych ciekawych źródeł będą Ci kwitły - tylko je odpowiednio potraktuj. Ot, chociażby tak jak podałem w przepisie kilka stron do tyłu

- sparks25
- 500p
- Od: 14 lut 2010, o 22:15
Właśnie czytałem ten przepis brzmi bardzo ciekawie 

- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Przybyłam z rewizytą, chociaż muszę się przyznać, że bywałam w Twoim wątku jeż kilka razy. Masz piękną kolekcję kaktusów, bardzo lubię je oglądać u innych. Sama mam tylko 1 kaktusa i trzymam go tylko dlatego, że to prezent od mojego męża z okazji narodzin naszego synka. Ale rośliny sukulentowe lubię i mam kilka. Spodobały mi się zwłaszcza Twoje hoye. Czytałam, że masz ich około 30 (?) i też inne kwiaty to może założyłbyś też wątek z nimi w roli głównej. Bo przyznam, że je też chętnie zobaczyła bym wszystkie. 

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- hen_s
Niestety nie mam aż tyle czasu, żeby zakładać i dobrze prowadzić kilka wątków. Pracuję zawodowo i przy komputerze mogę być (nie zawsze!) jedynie późnymi popołudniami i wieczorami. Mam jeszcze inne mniej lub bardziej ważne sprawy na głowie, jak każdy chyba.rośliny sukulentowe lubię i mam kilka. Spodobały mi się zwłaszcza Twoje hoye. Czytałam, że masz ich około 30 (?) i też inne kwiaty to może założyłbyś też wątek z nimi w roli głównej. Bo przyznam, że je też chętnie zobaczyła bym wszystkie
Poza tym, hoje nie są tym co najbardziej lubię i na czym się najlepiej znam. Kiedyś po prostu na nie "zachorowałem" i sprowadziłem kilkadziesiąt. Z tych zostało kilkanaście - tylko kilka dużych, resztę przywiozłem ostatnio aby uzupełnić puste doniczki na oknach.

Już tutaj spotkałem kilka specjalistek napawdę lepszych odemnie. Znasz je bo widziałem Cię na ich wątkach.