Wando różyczki boooossssskie
Uwielbiam je i dlatego róże zajmują większą powierzchnię ogrodu
Mam zamiar jeszcze dokupić że 3 odmiany i już po tym zakupie miejsca braknie na kolejne
Witaj Wandziu
Udało mi się dotrzeć do Twojego wątku i jestem pod ogromnym wrażeniem
Piękna dżungla w domu, w ogrodzie też piękne kwiaty i różyczki, które kocham a na dodatek Ciebie też zafiołkowało
ANIU, jak wspaniale, że nareszcie do mnie dotarłaś! Ja twój wątek podczytuję od dawna, należy do moich ulubionych. Czekałąm na twoje odwiedziny z niecierpliwością. tak, u mnie ostatnio liczą się tylko storczyki i fiołki. Inne kwiaty po prostu u mnie są, bo były, ale nie mam do nich jakiegoś szczególnego sentymentu. LAtem wynoszę je na taras, by stanowiły zieloną oslonę przed sąsiadami. Natomiast fiołeczki to zupełnie co innego... Sama słodycz i romantyzm, prawda?
Wando to widzę, że tak samo wpadłyśmy w niewolę tych naszych fiołeczkowych śliczności
U mnie też królują fiołeczki i storczyki a inne kwiaty to są też śliczne ale nie najważniejsze tylko ja mam zawsze mało miejsca w mieszkanku.
Witajcie wszyscy. Pokaże wam mój nowy dzisiejszy nabytek. NIe, to nie roślinka, tylko mój kolejny aniołek. Będzie teraz pilnował fiołeczka Haven's A Calling, który jak widać szykuje się do swojego pierwszego kwitnienia. To pierwszy odmianowy fiołek, który ma zamiar ucieszyć nas niedługo swymi kwiatkami.