dziwne bo mój rośnie jak szalonynyskadu pisze:Ja też mam to papierowe cudooo, uwielbiam go tylko on tak jakoś stoi w miejscu, nic nie wypszcza

nowości suupeer!
dziwne bo mój rośnie jak szalonynyskadu pisze:Ja też mam to papierowe cudooo, uwielbiam go tylko on tak jakoś stoi w miejscu, nic nie wypszcza
Ułatwiasz Darku i to jakdarekcn42 pisze:Wydaje mi się, że to Ferocactus chrysacanthus.
Mam nadzieję, że ułatwiłem troszkę identyfikację. Pozdrawiam i życzę więcej tak udanych i pięknych zakupów.
Jeśli chodziło Ci o tego poniżej, to raczej jednak obstawałabym, że to Ferocactus emoryi. Zielona jestem jeśli chodzi o nazwydarekcn42 pisze:numer 2 z początku poprzedniej strony wątku to Echinocactus platyacanthus
Fiolimena pisze:
Jak tylko się wyrobię wpadnę do Ciebie go sobie obejrzećphoebs pisze:dziwne bo mój rośnie jak szalony
Jutro też będę takiego miećFiolimena pisze:To jak już jesteś, to pokażę jeszcze jednego. Troszkę dziś zaszalałamjulita20 pisze:No to jestemz zakupami. Ponad pół godziny spacerowałam po ogrodniczym i mam już na oku następne
.
Ten też jeszcze niezindetifikowany.
julita20 pisze:Jutro też będę takiego mieć Tylko musze mu kwiatka odkleić