Witaj roza333
Pospacerowałam troszkę po Twoim ogrodzie
Pięknie masz w nim. Piękne róże oczywiście i hortensja śliczna. w ogóle bardzo kolorowo...aż tęskni się do wiosny patrząc na Twoje zdjęcia
Justynko przyszłam pooglądać twój ogród. Jestem pod wrażeniem Najbardziej podobają mi się róże i szałwia kwitnąca. Fantastyczne! No i cudne masz kotki!
Witaj Justynko Twój nachyłek na skalniaku to miniaturka Jeszcze tak małego nie widziałem. Z jakiej części Śląska jesteś? Bo ja też Ślązak z urodzenia
Czekamy na tegoroczne zdjęcia.
Justynko pytałam vertigo, ale pewnoe zajęta domkiem bardziej teraz niż ogrodem, dlatego spytam i Ciebie...
kiedy czas na róże? moje zaczynają już puszczać boku nowe odnóżki.....kiedy szczepione odkryć a agro? na ile cm i kiedy przyciąć pnące? parkowe poprzycinać na ile i też kiedy?
Witajcie po dłuższej przerwie teraz zaczyna się powoli praca w ogrodzie armabapa ja moje róże już poodkrywałam i poprzycinałam zazwyczaj widać do jakiego momentu puszczają resztę obcinam własnie wczoraj to robiłam moja pnąca jeszcze nic nie wypuszcza postępuję z nią tak jak z pozostałymi co do szczepionej to ci nie poradzę bo takiej nie mam ale widzę że sąsiadka już swoją odkryła teraz jeszcze je trzeba podsypać nawozem do róż i będzie ok ja tak z moimi postępuję i co roku pięknie kwitną [/url ] [URL=http://img708.imageshack.us/i/dsc04531800x600.jpg/]