Mirka -mirdrem - jak się uda to wkleję następne.
kropelka - rzeczywiście - trudno sie oprzeć. Jestem szczęśliwa, że mogę moje żurawki podziwiać codziennie i w deszczu i przy ładnej pogodzie. Pomimo jesiennej aury, żurawki i tiarelle wyglądają coraz ładniej, chociaż wiele innych roślin w ogrodzie marnieje. A one cieszą moje oczy.
ewkapaw - Ewuniu, myślę, że nie dałaś się i już przepędziłaś chorobę. Działka czeka, a tereaz mamy taką słoneczną pogodę, tylko trochę zimno ...br....
lucy09 - Lucynko jesteś niezawodna
Guacamole to moja najładniejsza hosta i największa. Mam jeszcze inne ale są dużo mniejsze. Ta rabata pod orzechem jeszcze będzie przerabiana. Ciągle nad nią pracuję, bo rośliny się porozrastały i zasłaniają nawzajem, a inne zmarniały i też trzeba coś dosadzić na ich miejsce.
tu.ja - Iza - mam już około 50 różnych żurawek i tiarelli, ale do Agi72 to mi jeszcze daleko.... Mam nadzieję w przyszłym roku kolekcję powiekszyć o jeszcze ładniejsze.
marzenaF - Marzenko, no kupiłam
EwkaEs - Ewo, żurawek nie traktuję jakoś specjalnie, zasilam tak jak inne rośliny. Czasem podsypię jakim nawozem uniwersalnym i tylko tyle. One same tak fajnie rosną. Jedynie pilnuję, żeby dobrze posadzić - te co lubią cień to do cienia, a te co tolerują słońce to do słońca.
Jola Graj - w Twoim ogrodzie to dopiero rosną piękne okazy. A kociaczki masz cudniaste