Pod naszym niebem

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Adriano931
ZBANOWANY
Od: 4 lip 2010, o 10:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Pod naszym niebem

Post »

Masz pięny duży staw.... nom ja mam podobnie jak ty zrobiony też z foli ..:) Hej ale wiedze że oboje mamy jeden współny problem a mianowicie ta zielona woda w stawie :roll: marzy mi się taka czysta i wgl. jak w programach ogrodniczych czy w rzekach ale niestety nie wiem jak o taką zadbać bez filtra...gdyż mnie na niego nie stać :?
Obrazek
Ale Nawet z tą zieloną wodą stawy wygląda Znakomicie :) ;:138
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dosiu, pewnie że mogłybyśmy się kiedyś spotkać, ale ty jakoś nie chcesz mnie odwiedzić w moim wąteczku :( Nie wiem, co o tym myśleć :)
Adriano931
ZBANOWANY

Post »

Jejciu Pewnie nie ma czasu heh albo zagląda lecz zapomina coś po sobie zostawić :P
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:oops: :oops: :oops: Już się poprawiam, tylko u :?: kogo chwaliłam szydełkowe cuda wytworzone przez Wandzię i je piękne storczyki?
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Anulko ,dziękuje za życzenia i też życzę lepszego Nowego Roku już bez gipsu i aby wreszcie udało ci się zrobić to jeziorko na piaskach to też moje marzenie .. Mam takie same piaski jak u ciebie i nawet takiego samego pieska ,mój jest u nas już 10 lat to już staruszek ..i nawet mieszkamy nie daleko tylko przez most w Górze Kalwarii trudno się przedostać na twoją stronę .. Zapraszam do oglądanie mojego ogrodu //..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
dosia
1000p
1000p

Post »

;:196 wszystkim życzę aby rok 2011 był lepszy niż poprzedni i żebyśmy nie mieli powodów do zmartwień ;:23
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Szczęśliwego Nowego Roku ;:196
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p
Od: 21 sty 2010, o 21:15

Post »

Spełnienia marzeń i dużo zdrówka w Nowym Roku ;:196
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat :) cz.1, cz. 2
Zapraszam :)
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p

Post »

Adriano931 pisze:Masz pięny duży staw.... nom ja mam podobnie jak ty zrobiony też z foli ..:) Hej ale wiedze że oboje mamy jeden współny problem a mianowicie ta zielona woda w stawie :roll: marzy mi się taka czysta i wgl. jak w programach ogrodniczych czy w rzekach ale niestety nie wiem jak o taką zadbać bez filtra...gdyż mnie na niego nie stać :?
Moje oczko też zrobiło się zielone to mój synek wpuścił mi dwa raki ;:224 woda zrobiła się czyściutka że aż :shock: dopiero później mi się przyznał że wodę wyczyściły raki a on je złapał i odniósł do rzeki :D
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Adriano931
ZBANOWANY

Post »

Heh :;230 ciekawa Sprawa ;:3 a nie wiesz ile takie raki mogą kosztować w sklepie bo umnie w okolicy nie ma :P
dosia
1000p
1000p

Post »

;:138 Dziękuję wszystkim za życzenia i dobre słowo ,od razu ciepło sie robi mając taaaaką forumkową rodzinę. ;:196 ;:196
:wit Majeczko rzeczywiście ciekawa sprawa z tymi rakami.Jak duże masz oczko ,może zdołałyby czyścić moje zamiast kosztownego filtra.I jak czuli się inni mieszkańcy oczka .Ja nie mam piasku ,a rośliny rosną w koszach.
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p

Post »

dosia pisze: :wit Majeczko rzeczywiście ciekawa sprawa z tymi rakami.Jak duże masz oczko ,może zdołałyby czyścić moje zamiast kosztownego filtra.I jak czuli się inni mieszkańcy oczka .Ja nie mam piasku ,a rośliny rosną w koszach.
Ja też nie mam piasku a innym mieszkańcom chyba nie przeszkadzały :D jak ja nie zauważyłam że one tam są tylko woda z dnia na dzień była bardziej przezroczysta ;:224 ale ja mam małe oczko bo mam mały ogród nie mierzyłam ale ok 4m /4m :wit
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p

Post »

Adriano931 pisze:Heh :;230 ciekawa Sprawa ;:3 a nie wiesz ile takie raki mogą kosztować w sklepie bo umnie w okolicy nie ma :P
No nie wiem za ile i gdzie :D
dosia
1000p
1000p

Post »

Hm :( to ja tych raków muszę mieć ze 40 .A te raki to nasze rodzime (są pod ochroną) czy pręgowany ,amerykański?
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

I ja się dokładam do życzeń na Nowy Rok... wszystkiego... zielonego... Dosiu :wit ;:167
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”