Ja na ogół jestem optymistą no ale jak coś nie wypali to na coś trzeba zganić .ja temu storczykowi to daje tyle "miłości" ze mój drogi M* mówi że go "zagłaszczę "na śmierć ,no ale troszeczkę przesadza po prostu doglądam go tak z ciekawości
Witam w zaśnieżony niedzielny ""Poranek "Jestem w wielkim szoku u nas chyba za noc napadało około 30 cm śniegu i nadal pada to teraz ta nasza kochana wiosna na pewno nie przebrnie przez takie śnieżyce .
Pokażę Wam co nabyłam sobie wczoraj ,troszeczkę w nie najlepszej formie ale damy radę
,
Pachnacy kwiatuszek od M*,,i twardo mimo zimy rosnący pąk Amarylisa
Piękna kolekcja. Widzę,że masz storczyki.Może zwrkniesz u mnie na tego chorego i powiesz czy coś z niego będzie.Jaka jest przerwa w kwitnieniu ich? Interesuje mnie tez korek za zamią?
Super epi, jakie gęste I ten duży beniaminek bardzo ładny. Kiedy mój maluch będzie taki
Już się nie mogę doczekać fotek kwitnącego hipcia
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Kasiu hiacynt jest prześliczny i taaaki ogromny i niecierpliwie czekam na kwiaty hipka
Też wstyd się przyznać ale jeszcze nie mam tego przystojniaka chyba muszę wyruszyć na polowanie
Witaj, śliczne masz kwiatuszki
Co do storczyka,(znawca nie jestem) to o wilgotność zadbaj. Np. ustaw na większej podstawce z mokrym keramzytem (z tą jego normalna podstawka). Moje tej zimy bidne, bo po porządnym uszczelnieniu okien wilgotność nam strasznie spadła i mimo ciągłego zraszania wszystkie napowietrzne korzonki pozasychały