Roślinki Anny S.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
m@jk@
500p
500p
Od: 9 wrz 2009, o 03:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

:) zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Awatar użytkownika
2iza
1000p
1000p
Od: 15 mar 2009, o 13:27

Post »

Wszystkie razem ,a teraz przykryłam je folią ,ale problem miałam bo one takie ogromne są :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Robus18
50p
50p
Od: 14 wrz 2009, o 09:04
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

o rety :shock: :shock: jaka piękna kolekcja :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p
Od: 29 cze 2009, o 23:29

Post »

Taccanivea Witaj :) Hibki to jedne z moich ulubionych :)
M@jk@ Jeszcze raz dziękuję :)
2iza To prawda są spore :) Jestem ciekawa jak wyglądają razem w doniczce, jak odżyją, to możesz pstryknąć zdjęcie ;)
Robus18 Cieszę się, że Ci się u mnie podoba :)

Nie wytrzymałam i musiałam porobić fotki kilku kwiatom mojej babci :) i Wam pokazać :)
To on nich mam swoje pierwsze hibiskusy (czerwone pełne) Obrazek Obrazek
Kwitnie bez przerwy od początku czerwca Obrazek
A oto mój, dawno obiecany hibiskus, na którego zdjęcie czekaliście, miałam fotkę zrobioną, ale nie byłam na siłach aby wstawić.. :oops: Obrazek

To na razie tyle fotek, na resztę musicie poczekać :)
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

Aniu, hibiskusy oczywiście bossskie, różowy ślicznie kwitnie a te Babci czerwone jakie ogromniaste :shock: :shock: :shock:
Begonia pięnie kwitnie, mam taką samą :)
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Kontakt:

Post »

Wow ale ogromne hibiscusy :shock: Begonia jak ślicznie kwitnie i jak dużo ma kwiatów :shock:
Różowy hibcio cudny :shock: Pasuje kolorem kwiatuszków do ściany :P
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Hibiskusy potężne :shock: Ten różowy niezwykle uroczy :) Begonia ślicznie wygląda tak obsypana kwiatami :)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p

Post »

Dzięki dziewczyny za odwiedziny i miłe komentarze :)
Wiecie co, byłam wczoraj z mężem w E.Leclerc'u (chyba dobrze napisałam :P ) Było mnóstwo begonii, oj jak niektóre mi się podobały, były za jakieś 8zł/szt nie wiem czy tanio czy drogo, ale nie dało rady abym wzięła :( Niedługo wyjeżdżamy do Niemiec, więc byłby o jeden kwiatek więcej do przewiezienia... Bo nie ma kto mi podlewać tych co mam w domu :( i tak się zastanawiam jak ja je wszystkie wezmę :P ale chyba będę musiała pocztą wysłać :roll: tylko to będą koszta...
A tak wracając do wczorajszego pobytu w sklepie.. Była młoda rodzinka, żona oczywiście prosiła męża o to czy może wziąźć ze sobą kwiatki, a on na to 'znowu?! kochanie ale nie przyszliśmy kupować kwiatków..' a ona na to 'wiem, ale chociaż jednego', jakoś go namówiła... 'no dobra tylko jednego', więc żona wkłada do koszyka kwiatka, mąż się odwraca, a ona chap za drugiego i już trzeciego, jak on to zauważył to znów zaczął jej marudzić, że to miał być jeden... Ale się uśmiałam...
A jeszcze raz powracając do mojego wyjazdu... Zastanawiam się, czy jeszcze będziemy mogły/li robić wymiany, bo zapewne znaczek będzie sporo kosztował :(
Anna S.
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
ewelina8005
1000p
1000p
Od: 24 lip 2009, o 12:50

Post »

ja też czesto coś kupuje w tym sklepie,tanio nawet jest i rosną,żaden mi nie padł w porównaniu do agrocentrum,nie dość że drogo to jeszcze chorują i padają,
Awatar użytkownika
Taccanivea
1000p
1000p
Od: 24 cze 2009, o 12:49

Post »

Aniu, ta opisywana przez Ciebie sytuacja to wypisz wymaluj moje zakupy z mężem ;:112
Pozdrawiam, Maryla
Pracuję nad kolekcją hoi, ficusów, storczyków i syngonium:)
Spis treści
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Ta rodzinka w sklepie to może Forumkowa :lol: Hibiscusy masz bajeczne! Mam nadzieję, że z przeprowadzką wszystko Ci się ładnie ułoży :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p

Post »

ewelina8005 Niektóre też nie za ciekawie wyglądały, a jak na moje oko to takie średnie ceny tam były.
Taccanivea Zapewne nie tylko u Ciebie tak jest ;) Tak sobie też wyobrażałam, że większość niestety tak ma :lol:
anoliNo możliwe, że jest z nami ta kobieta :) Ale jak to śmiesznie wygląda, jak o tym piszę to mam uśmiech na twarzy.. No musi się udać :) jestem dobrej myśli :)
Anna S.
Moje kwiatki
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40

Re: Roślinki Anny S.

Post »

nuska89 pisze:Witam Was serdecznie :) Postanowiłam dodać galerię swoich podopiecznych. Nie ma ich na razie zbyt wiele, ale dbam o nich jak tylko potrafię, niestety (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) zaraziłam się od Was i moja gromadka kwiatków zaczyna się powiększać. Uwagi, podpowiedzi mile widziane :) Pozdrawiam, miłego oglądania ;)

1. GuzmaniaObrazek
A to moja Guzmania (w kilku odsłonach):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Masz taką samą Guzmanię jak ja,ale twoja jest piękniejsza i ma takie bardziej intensywne kolory.
Bardzo ładne są trwoje roślinki i takie zadbane.Gratuluję udanych i pięknych okazów w twojej kolekcji,życząc ci zdobycia również tych wymarzonych. :D :D Pozdrawiam.
Anaka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2009, o 14:28

Post »

Aniu, nie martw się na zapas :D
Transport się uda. A wymiany będą musiały być ograniczone - poczta do Niemiec i ,z' kosztuje :(
Ale może za to jakoś hurtowo :wink:
Zapraszam
Moje wątki
Awatar użytkownika
nuska89
200p
200p

Post »

Krystyna.F Dostałam ją od męża na urodzinki :) teraz to ona już taka piękna nie jest, bo zaczyna przekwitać, jeszcze trochę i pozostanie mi tylko czekać na młode :)
Anaka Szczerze, to i tak wolałabym te wymiany porobić przed wyjazdem :) Taniej i mogłabym ze sobą zabrać, bo chyba te większe na początku będę musiała zostawić w PL

Więc jeśli ktoś jest chętny, to ja się wymienię :)
Anna S.
Moje kwiatki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”