Roślinki Anny S.
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:

Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Taccanivea Witaj
Hibki to jedne z moich ulubionych 
M@jk@ Jeszcze raz dziękuję
2iza To prawda są spore
Jestem ciekawa jak wyglądają razem w doniczce, jak odżyją, to możesz pstryknąć zdjęcie ;)
Robus18 Cieszę się, że Ci się u mnie podoba
Nie wytrzymałam i musiałam porobić fotki kilku kwiatom mojej babci
i Wam pokazać 
To on nich mam swoje pierwsze hibiskusy (czerwone pełne)
Kwitnie bez przerwy od początku czerwca
A oto mój, dawno obiecany hibiskus, na którego zdjęcie czekaliście, miałam fotkę zrobioną, ale nie byłam na siłach aby wstawić..

To na razie tyle fotek, na resztę musicie poczekać

M@jk@ Jeszcze raz dziękuję

2iza To prawda są spore

Robus18 Cieszę się, że Ci się u mnie podoba

Nie wytrzymałam i musiałam porobić fotki kilku kwiatom mojej babci

To on nich mam swoje pierwsze hibiskusy (czerwone pełne)

Kwitnie bez przerwy od początku czerwca

A oto mój, dawno obiecany hibiskus, na którego zdjęcie czekaliście, miałam fotkę zrobioną, ale nie byłam na siłach aby wstawić..

To na razie tyle fotek, na resztę musicie poczekać

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hibiskusy potężne
Ten różowy niezwykle uroczy
Begonia ślicznie wygląda tak obsypana kwiatami 

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
Dzięki dziewczyny za odwiedziny i miłe komentarze 
Wiecie co, byłam wczoraj z mężem w E.Leclerc'u (chyba dobrze napisałam :P ) Było mnóstwo begonii, oj jak niektóre mi się podobały, były za jakieś 8zł/szt nie wiem czy tanio czy drogo, ale nie dało rady abym wzięła
Niedługo wyjeżdżamy do Niemiec, więc byłby o jeden kwiatek więcej do przewiezienia... Bo nie ma kto mi podlewać tych co mam w domu
i tak się zastanawiam jak ja je wszystkie wezmę :P ale chyba będę musiała pocztą wysłać
tylko to będą koszta...
A tak wracając do wczorajszego pobytu w sklepie.. Była młoda rodzinka, żona oczywiście prosiła męża o to czy może wziąźć ze sobą kwiatki, a on na to 'znowu?! kochanie ale nie przyszliśmy kupować kwiatków..' a ona na to 'wiem, ale chociaż jednego', jakoś go namówiła... 'no dobra tylko jednego', więc żona wkłada do koszyka kwiatka, mąż się odwraca, a ona chap za drugiego i już trzeciego, jak on to zauważył to znów zaczął jej marudzić, że to miał być jeden... Ale się uśmiałam...
A jeszcze raz powracając do mojego wyjazdu... Zastanawiam się, czy jeszcze będziemy mogły/li robić wymiany, bo zapewne znaczek będzie sporo kosztował

Wiecie co, byłam wczoraj z mężem w E.Leclerc'u (chyba dobrze napisałam :P ) Było mnóstwo begonii, oj jak niektóre mi się podobały, były za jakieś 8zł/szt nie wiem czy tanio czy drogo, ale nie dało rady abym wzięła

A tak wracając do wczorajszego pobytu w sklepie.. Była młoda rodzinka, żona oczywiście prosiła męża o to czy może wziąźć ze sobą kwiatki, a on na to 'znowu?! kochanie ale nie przyszliśmy kupować kwiatków..' a ona na to 'wiem, ale chociaż jednego', jakoś go namówiła... 'no dobra tylko jednego', więc żona wkłada do koszyka kwiatka, mąż się odwraca, a ona chap za drugiego i już trzeciego, jak on to zauważył to znów zaczął jej marudzić, że to miał być jeden... Ale się uśmiałam...
A jeszcze raz powracając do mojego wyjazdu... Zastanawiam się, czy jeszcze będziemy mogły/li robić wymiany, bo zapewne znaczek będzie sporo kosztował

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
ewelina8005 Niektóre też nie za ciekawie wyglądały, a jak na moje oko to takie średnie ceny tam były.
Taccanivea Zapewne nie tylko u Ciebie tak jest ;) Tak sobie też wyobrażałam, że większość niestety tak ma
anoliNo możliwe, że jest z nami ta kobieta
Ale jak to śmiesznie wygląda, jak o tym piszę to mam uśmiech na twarzy.. No musi się udać
jestem dobrej myśli 
Taccanivea Zapewne nie tylko u Ciebie tak jest ;) Tak sobie też wyobrażałam, że większość niestety tak ma

anoliNo możliwe, że jest z nami ta kobieta

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Re: Roślinki Anny S.
A to moja Guzmania (w kilku odsłonach):nuska89 pisze:Witam Was serdeczniePostanowiłam dodać galerię swoich podopiecznych. Nie ma ich na razie zbyt wiele, ale dbam o nich jak tylko potrafię, niestety (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) zaraziłam się od Was i moja gromadka kwiatków zaczyna się powiększać. Uwagi, podpowiedzi mile widziane
Pozdrawiam, miłego oglądania ;)
1. Guzmania

Masz taką samą Guzmanię jak ja,ale twoja jest piękniejsza i ma takie bardziej intensywne kolory.
Bardzo ładne są trwoje roślinki i takie zadbane.Gratuluję udanych i pięknych okazów w twojej kolekcji,życząc ci zdobycia również tych wymarzonych.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Aniu, nie martw się na zapas
Transport się uda. A wymiany będą musiały być ograniczone - poczta do Niemiec i ,z' kosztuje
Ale może za to jakoś hurtowo

Transport się uda. A wymiany będą musiały być ograniczone - poczta do Niemiec i ,z' kosztuje

Ale może za to jakoś hurtowo

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
Krystyna.F Dostałam ją od męża na urodzinki
teraz to ona już taka piękna nie jest, bo zaczyna przekwitać, jeszcze trochę i pozostanie mi tylko czekać na młode 
Anaka Szczerze, to i tak wolałabym te wymiany porobić przed wyjazdem
Taniej i mogłabym ze sobą zabrać, bo chyba te większe na początku będę musiała zostawić w PL
Więc jeśli ktoś jest chętny, to ja się wymienię

Anaka Szczerze, to i tak wolałabym te wymiany porobić przed wyjazdem

Więc jeśli ktoś jest chętny, to ja się wymienię

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki