qentor pisze:Ale mnie niespodzianka spotkała po powrocie do domu moja cornoska co ją jako nr.1 pokazywałem otworzyła nowy kwiatostan i jeszcze nigdy nie widziałem tylu kwiatów na jednej szypółce hyba jest ich tam okolo 50 sztuk no teraz to mnie zaskoczyła,hcecie zobaczyć?
Takich pytań się nie zadaje tylko wstawia fotki i to duuużo :P
qentor pisze:Ale mnie niespodzianka spotkała po powrocie do domu moja cornoska co ją jako nr.1 pokazywałem otworzyła nowy kwiatostan i jeszcze nigdy nie widziałem tylu kwiatów na jednej szypółce hyba jest ich tam okolo 50 sztuk no teraz to mnie zaskoczyła,hcecie zobaczyć?
Kasiu zaraz ją cykam i wam wstawiam ,a jeśli chodzi o copcate regalis napisze na p.w.
koniczynka pisze:jak ty ją tam przyczepiłeś pod tym sufitem ?
Gosia tam jest taki mocny biały sznurek i ona ponim śię tak wije ale to kopot bo jak mam malowanie to dużo śię niszczy przy zdejmowaniu,tak więc nie polecam czegoś takiego.
Mis ;:76 sss tak tylko teraz trzeba z tych kandydatek na miss wyłonić pierwszą miss,wice miss,miss word i miss publicznośći i to bedzie największy dylemat
P.s:skąd macie dziewczyny tekie fajne emito-ikonki?
Co do Ciebie zajrzę to same cuda Nie mogę się napatrzeć na te piękności Szkoda,że nie mogę zachorować na hojobę Ale przynajmniej u Ciebie je popodziwiam
katarzyneczka pisze:Co do Ciebie zajrzę to same cuda Nie mogę się napatrzeć na te piękności Szkoda,że nie mogę zachorować na hojobę Ale przynajmniej u Ciebie je popodziwiam
Jest mi miło to słyszeć,szkoda to że ja na nią horuje,i nie ma sposobu by śię z niej wyleczyć,a od kąd zaczołem bywać na allegro to horoba sie pogłebia coraz to bardziej w expresowym tępie bo odmian tyle a kiedyś miało śie jedną i wystrczało a teraz co raz wiecej i mało i jeszcze tę i tamtę śie by chciało i ta horoba postępuje w bardzo podstępny sposób,lepiej na nią nie zahorować