Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Zuziu dokładnie na begonie zawsze znajdę miejsce
Ja jak siadam na ganeczku i podziwiam ogródeczek to o niczym innym nie myślę jak o roślinkach......zapominam o zmartwieniach itp...
Marylo ja swoje koleuski które ładnie się ukorzeniły i mają nowe domki stoją już na ganeczku i nic im nie dolega a te które nie mają korzonków stoją w wodzie na parapecie
Begonii nie próbowałam wynosić a po drugie nie mam pojęcia czy dobrze to zniosą
Moniko ja myślałam swoje wsadzić do ogrodu ale jak przymierzyłam się do tego to doszłam do wniosku że nie ma gdzie je posadzić i już zostały w doniczkach

Marylo ja swoje koleuski które ładnie się ukorzeniły i mają nowe domki stoją już na ganeczku i nic im nie dolega a te które nie mają korzonków stoją w wodzie na parapecie

Moniko ja myślałam swoje wsadzić do ogrodu ale jak przymierzyłam się do tego to doszłam do wniosku że nie ma gdzie je posadzić i już zostały w doniczkach

- Andziax007
- Kontakt:
Ewo dokładnie
To będzie mój pierwszy rok jak będę zimą przechowywała koleuski i mam nadzieję że dam radę.......a zresztą po co teraz się zamartwiać jak do zimy jeszcze daleko
P.S. czy ktoś próbował trzymać roślinki w wodzie i do tego jeszcze podsypać ukorzeniacza
Mam zamiar coś takiego wykombinować ale nie wiem czy to im czasem nie zaszkodzi 

P.S. czy ktoś próbował trzymać roślinki w wodzie i do tego jeszcze podsypać ukorzeniacza

Chodzi o koleusy czy ogólnie?, bo koleusy do bez problemu w samej wodzie, ja nawet zimowałam moje, ale na wiosnę to najlepiej zrobić szczepki, bo te stare przez zimę marniejąAndziax007 pisze:Ewo dokładnieTo będzie mój pierwszy rok jak będę zimą przechowywała koleuski i mam nadzieję że dam radę.......a zresztą po co teraz się zamartwiać jak do zimy jeszcze daleko
![]()
P.S. czy ktoś próbował trzymać roślinki w wodzie i do tego jeszcze podsypać ukorzeniaczaMam zamiar coś takiego wykombinować ale nie wiem czy to im czasem nie zaszkodzi
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007