W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko! i wybacz że tak dlugo mnie nie było, ale już jestem i ślicznie u ciebie oj chciałaym taki teren,kiedy pieczemy kiełbaski u ciebie ;:8
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam serdecznie
Zosieńko, ślicznie dziękuję, że wpadłaś do mnie
Ja też ostatnio rzadko bywam na forum, no i powiadomień nie otrzymuję
Zosieńko, jestem niezmiernie szczęśliwa, że mam roślinki, o których marzyłam, a które bardzo ciężko dostać ;:54
Cieszynianka, to wyjątkowo urokliwa roślinka, o oryginalnej barwie kwiatu
Jacku, dzięki, że wpadłeś
Nowe skarby posadziłam w miejscu, gdzie ciągle zaglądam, żeby mieć je na oku.
Ja nowe roślinki zawsze przykrywam na zimę gałązkami świerkowymi, mam nadzieję, że przetrwają zimę, zwłaszcza, że mój ogród jest już osłonięty iglakami.
Olu, uwielbiamy smażone na ognisku kiełbaski, iiiii ziemniaczki z popiołu
Jollluś, miniony tydzień był dla mnie szczęśliwym tygodniem, tygodniem otrzymywania paczek z roślinkami
Dostałam jeszcze paczkę od Danusi - Fridy, a w niej: berberys jadalny, szałwię różową, miętę ananasową - pachnie Bosko ... WOW ... marzenie i jeszcze coś, ale nie zdążyłam się jeszcze Danusi zapytać, co to
Agnieszko, dziękuję
Iduniu, czekam
Danusiu, dziękuję, uwielbiam podziwiać, jak rosną nowe roślinki
Ewuniu, dziękuję, że wpadłaś
Kochani, dodam jeszcze dwa zdjęcia, bo tylko tyle zdążyłam zrobić ... deszcz mnie przegonił

Jedna z moich ulubionych roślinek i w dodatku, wg mnie, pięknie pachnie ... nasz polski zwykły chrzan ... w moim ogrodzie, jako roślinka ozdobna

orlik lila-róż
Zmykam, bo za chwilkę będę miała gości, pojawię się późnym wieczorem, żeby popodziwiać wasze ogrody

Zosieńko, ślicznie dziękuję, że wpadłaś do mnie

Zosieńko, jestem niezmiernie szczęśliwa, że mam roślinki, o których marzyłam, a które bardzo ciężko dostać ;:54
Cieszynianka, to wyjątkowo urokliwa roślinka, o oryginalnej barwie kwiatu

Jacku, dzięki, że wpadłeś

Nowe skarby posadziłam w miejscu, gdzie ciągle zaglądam, żeby mieć je na oku.
Ja nowe roślinki zawsze przykrywam na zimę gałązkami świerkowymi, mam nadzieję, że przetrwają zimę, zwłaszcza, że mój ogród jest już osłonięty iglakami.
Olu, uwielbiamy smażone na ognisku kiełbaski, iiiii ziemniaczki z popiołu

Jollluś, miniony tydzień był dla mnie szczęśliwym tygodniem, tygodniem otrzymywania paczek z roślinkami

Dostałam jeszcze paczkę od Danusi - Fridy, a w niej: berberys jadalny, szałwię różową, miętę ananasową - pachnie Bosko ... WOW ... marzenie i jeszcze coś, ale nie zdążyłam się jeszcze Danusi zapytać, co to

Agnieszko, dziękuję

Iduniu, czekam

Danusiu, dziękuję, uwielbiam podziwiać, jak rosną nowe roślinki

Ewuniu, dziękuję, że wpadłaś

Kochani, dodam jeszcze dwa zdjęcia, bo tylko tyle zdążyłam zrobić ... deszcz mnie przegonił

Jedna z moich ulubionych roślinek i w dodatku, wg mnie, pięknie pachnie ... nasz polski zwykły chrzan ... w moim ogrodzie, jako roślinka ozdobna

orlik lila-róż

Zmykam, bo za chwilkę będę miała gości, pojawię się późnym wieczorem, żeby popodziwiać wasze ogrody