Zielony ogród w lesie.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dziewczyny cały dzień forum nie działało i na niczym nie mogłam się w pracy skupić.
hehehe temat już był poruszany - nałóg jak nic :)

a wichury faktycznie nie są często. Wiecie już teraz dlaczego czasem trzeba odpalić piłę motorową i położyć kilka sztuk...
to te sztuki co są:
- albo cienkie
- albo blisko i są niebezpieczne
- albo normalnie cień robią nie tam gdzie trzeba
i wtedy wkraczam ja - dziulny drwal.
;:7
ale najważniejsze, ze juz chodzi forum...
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Zapomniałam Wam napisać o bardzo ważnej rzeczy
po pracy przyjechałam do domu a tu potworna niespodzianka.... jakiś gnojek wepchnął mi do zamka coś metalowego, jakis gwóźdź czy coś podobnego.... nie muszę mówić jak się wkurzyłam.. poszłam do administracji a tam news, ze śłusarze już poszli do domu.
Wkurzona jak nie wiem co poprosiłam koleżankę, żeby w necie szukała pogotowia zamkowego albo czegoś podobnego, oczywiście znalazłą i zaczęło się szukanie kogoś kto:
- mieszka niedaleko bo to akurat szczyt w W-wie się zaczął
- kogoś kto spróbuje wyjąć to co tam jest i naprawić bo to zamek antywłamaniowy gerdy klasy C
- jest rozsądny cenowo
no i akcja trwała jakieś 2 godziny i kosztowała mnie 200 PLN. no i farba do włosów, żeby nowe siwe po tej akcji ukryć.
chyba trzeba się dla spokojności ;:136 ;:136

zielony ogród w lesie
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

eh.. to miałaś dziś straszny dzień...współczuje
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

Też współczuję, biedna...
Słuchaj... co jedzą węże? Rąbankę czy biegankę?
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No Haniu, to ja do tej Twojej spokojności się dołączę, wsparciem będę :D
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

nigella pisze:Też współczuję, biedna...
Słuchaj... co jedzą węże? Rąbankę czy biegankę?
hehe Rąbanki nie ruszają to co mają zjeść muszą upolować - najlepiej mysz albo chomik mały :)
samica zjada 3 sztuki raz na jakies 3-4 tygodnie a samiec wiecznie sie odchudza i nie chce jesc.....
az u lekarza bylismy na zastrzykach :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Agawa pisze:No Haniu, to ja do tej Twojej spokojności się dołączę, wsparciem będę :D
bardzo dziękuję.
dziewczyny fajnie jak ktos wspiera.. nawet wirtualnie :)

Kurde nie jestem dzis w pracy i nie mam czasu na ploteczki. Musze lecieć z córką do okulisty tak kontrolnie.

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

oj Ulu daj spokój juz mam tego dość
dwa lata temu wyczyścili mi mieszkanie w bialy dzien, kiedyś przecięli dwie opony w aucie - na szczęście i tak były do wymiany, teraz to
kurde czas już się do domku wyprowadzić, bo bloki zaczynaja mnie już wykańczać....
ach te wielkie miasta...

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

hehe
dziewczyny dostałam dobry dowcip....

-------
Mąż pracujący za granicą napisał do żony:

Kochanie,
Nie mogę wysłać ci wypłaty w tym miesiącu, więc przesyłam 100 całusów.

Jesteś moim skarbem.
Twój mąż,
Maniek

Jego żona odpowiedziała...
Mój najukochańszy,

Dziękuję za 100 całusów, poniżej jest lista kosztów...
1. Mleczarz zgodził się dostarczać mleko przez miesiąc za 2 całusy.
2. Elektryk zgodził się dopiero po 7 całusach..
3. Właściciel wynajmowanego przez nas mieszkania przychodzi
codziennie po 2 lub 3 całusy w zamian za koszt wynajmu.
4. Właściciel sklepu nie zgodził się na wyłącznie całusy, więc
dałam mu jeszcze inne rzeczy............
5. Inne wydatki - 40 całusów.
Nie martw się o mnie, Mam jeszcze 35 całusów i mam nadzieję, że to
mi wystarczy do końca miesiąca. A jak zabraknie to mam przeciez
jeszcze zupelnie niezla dupe w zanadrzu
Daj proszę znać jak mam planowac nastepny miesiac!!!

Twoja najdroższa

zielony ogród w lesie
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

świetna transakcja, jaka zaradna i oszczędna:)...

w domku się Haniu świetnie mieszka, tez mieszkałam przez 20 lat w bloku, teraz to wolność i swoboda:), mogę mieć psy i kota , mogę nie otwierać furtki niechcianym gościom, mogę mieć porządek albo bałagan bo nikt mnie nie skrytykuje :) i nie muszę sprzątać po kimś jak nabałagani pod moimi drzwiami:) no i całe mnóstwo innych rzeczy też mogę:)

pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Wow,co się tutaj wyprawia ,nie ma mnie pare dni a tu wandale zamki psują,na dzikach się jeździ,kawały się sypią ,adhd-nastolatki,super ,żyć nie umierać,a jak tam na działce?kiedy fotki?
Dziękuję za słowa otuchy,jestem już prawie zdrowy,tylko muszę na jakiś czas z dala od łopaty itp.,potem pare miesięcy rehabilitacji i ma być git,dobrze że aparat lekki ,to fotki mogę pstrykać.Pozdrawiam gorąco.
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

Puk, puk widzę, nie wróciłaś jeszcze z lasu. Długi pobyt... pewnie obiecujący w relacje i fotki.
Nie daj długo czekać.
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

tomko34 pisze:Wow,co się tutaj wyprawia ,nie ma mnie pare dni a tu wandale zamki psują,na dzikach się jeździ,kawały się sypią ,adhd-nastolatki,super ,żyć nie umierać,a jak tam na działce?kiedy fotki?
Dziękuję za słowa otuchy,jestem już prawie zdrowy,tylko muszę na jakiś czas z dala od łopaty itp.,potem pare miesięcy rehabilitacji i ma być git,dobrze że aparat lekki ,to fotki mogę pstrykać.Pozdrawiam gorąco.
Witaj Tomku
to wzorowo, że się tak uwinąłeś z serwisem :)
ja jednak mam kolano do rozebrania i poskładania na nowo :) ale co tam, mój znajomy mawiał, że jak się budzi i nic go nie boli to sie zastanawia czy zyje...
hehe jakaś to jest pociecha.
Ty chłopie teraz odpoczywaj, oszczędzaj się, fotki wklejaj i zabawiaj nas swoim towarzystwem :)
no i Broń Boże za łopatę łapać albo drzewa wycinać :)
Ja na działeczce byłam ale fotek nie zdążyłam wkleic...dziś popołudniu lub jutro z samego rana się wywiąże...
mimo, że w lesie jakby czas zatrzymał się ze 2 tygodnie temu...
noce zimne były moje hosty w dużej części tylko kiełki nad ziemią mają i to małe...

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

nigella pisze:Puk, puk widzę, nie wróciłaś jeszcze z lasu. Długi pobyt... pewnie obiecujący w relacje i fotki.
Nie daj długo czekać.
Nigello
tak na działkę pojechaliśmy w piątek po pracy (korek był że hoho) i wróciliśmy wczoraj późno.
Taka była piekna pogoda, że nawet opalanie pierwsze prawdziwe w tym roku zaliczyłam...
fotek zrobiłam tylko kilka, bo jakoś na moje oko to nie wiele się zmieniło od ostatniego pobytu, ale słowo taka susza przez ten czas była, że ziemia aż popękana - woda lała się całe dwa dni - dobrze, że mamy tam własną studnię, bo koszt wody by nas w kopytkami pochłonął :) :)
Moje Hosty słabiutko rosną, czas jakoś stanął w miejscu...
tylko trawniki jakoś sie trzymają i moja niebieska trawa co to ją wysiałam w ubiegłym roku i w skrzynce zimowała, po przesadzeniu do ziemi - do lasu na dodatek, rośnie jak szalona.... aż miło patrzeć :)
Barwinek pięknie kwitnie na niebiesko fioletowo.... cały dywan kwiatów...
miłego dnia :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Dzień Dobry ,to powiedzenie Twojego znajomego słyszałem parę razy w szpitalu,widać popularne jest,no teraz po wszystkim nic mnie nie boli ,chyba że jak zerwę się to zakłuje w kręgosłupie i tyle,teraz zaczynam żyć od nowa,super sprawa,ale będąc tam przeraziło mnie ,jak dużo ludzi cierpi przez kochany nerw kulszowy,połowa oddziału neurochirurgii to właśnie tacy pacjęci ,szok,co dziennie 3-5 operacji kręgosłupa,ale tyle na temat,było -minęło, teraz ogród ale tylko oczywiście rekreacyjnie(na razie),żona wyręcza jak może,czekam na deszcz bo też u nas susza,trzeba już co wieczór podlewać.
Hanna,jest zaleta ogrodu w lesie,jak u nas przekwitnie u Ciebie będzie oczy cieszyć,pozdrawiam.
ale się rozpisałem :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”