A tam było tak pięknie, te miskanty...
 A tam było tak pięknie, te miskanty...   Ale dość tych łez, teraz tylko muszę zadbać o to, by podobna sytuacja się nie potórzyła.
 Ale dość tych łez, teraz tylko muszę zadbać o to, by podobna sytuacja się nie potórzyła.   Ponieważ się kompletnie na tym sprzęcie nie znam, nie wiem, czym się kierować, dlatego bardzo proszę o pomoc. To może ja opiszę , czego bym oczekiwała od pierwszego aparatu, a specjaliści podpowiedzą, jaki model, marka będzie ok
 Ponieważ się kompletnie na tym sprzęcie nie znam, nie wiem, czym się kierować, dlatego bardzo proszę o pomoc. To może ja opiszę , czego bym oczekiwała od pierwszego aparatu, a specjaliści podpowiedzą, jaki model, marka będzie ok 
- jakiś stabilizator obrazu, żeby przybliżenia roślin wychodziły ostre
- rozdzielczość spora, żebym miała również możliwość wywołania zdjęcia o niestandardowej wielkości (ale odpowiedni parametr to już chyba sama znajdę, bo to w końcu juz informatyka
 , na pewno nie mniejsze niż 5 mpx )
, na pewno nie mniejsze niż 5 mpx )- zoom tak chyba minimum x3 lub 4, sama nie wiem

- na nagrywaniu mi nie zależy
- bateria, która nie siądzie w połowie wycieczki (wiem, że wycieczki są różne, ale chyba mniej wiecej wiadomo, o co mi chodzi
 )
 )- lampa, która nie sprawia, że nocne zdjęcia wychodzą okropne (podejrzewam jedynie, że lampy są różne, możliwe, ze jest inaczej
 )
 )Będę wdzięczna za propozycje, może być np. na pw jakis link do aukcji.
 A cena to tak myślę do 1000, ale być może moje oczekiwania zahaczają o wyższy pułap cenowy, tego nie wiem.
 A cena to tak myślę do 1000, ale być może moje oczekiwania zahaczają o wyższy pułap cenowy, tego nie wiem.