Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ida74 pisze:tija Górowo jest 24 kilometry ode mnie ,a koło Jezioran przejeżdzam nie raz ,to bardzo blizko ,rzut berwtem ode mnie .To może się spotkajmy co :?:
A i owszem ale wiosną jak się troszkę zazieleni , teraz u mnie bzitko ;:109 , chyba że gdzieś na neutralnym gruncie to możemy wcześniej , np Olsztyn .
Podziwiam Twoje warzywka ,truskawki i pomidorki , u mnie nawet warzywa mają problem z wyrośnięciem , wokoło sam piach i raczej nie da się tego uszlachetnić bo czym głebiej kopię tym piach ładniejszy . Nie powiem że nic nie rośnie bo to nie prawda , ale to wszystko potrzebuje dużo pracy i hektolitrów wody latem .
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tija z przyjemnością się spotkamy i nie koniecznie w Olsztynie .Ztym piachem to współczuję ,bo wiem co to znaczy .Namawiam do sadzenia pomidorków ,pod krzaczek możesz podsypać zawsze trochę lepszej ziemi i gówienka ,a pod krzaczek powbijać butelki plastikowe na wodę i tak podlewać
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Ido kupiłaś floks gwiaździsty! Ja miałam go w ubiegłym roku pierwszy raz i teraz też kupiłam nasiona. Kwiaty są prześliczne i kwitły aż do pierwszych mrozów! A jak atrakcyjnie wychodzą na zdjęciach.
A ja w Górowie IŁ. bywałam systematycznie jak jeszcze funkcjonował tam Zakład Mleczarski. Przecież to powiat bartoszycki- jak mogłam nie pomyśleć ;:24
ida74
---

Post »

Mleczarni już nie ma ,został powiat. :lol: Afloksa mam pierwszy raz mam nadzieje ,że się uda
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30

Post »

Tess pisze:
ida74 pisze:UWAGA :!: :!: :!: Zróbmy na forum ogólne powstanie i spotkajmy się wszyscy w jakimś miejscu w połowie drogi ,jak zrobi się ciepło .ZOBACZYCIE NA PEWNO POWIEDZA O TYM W TELEWIZJI :!: :!: :!:

szkoda że z tego forum nie ma takiego ogólnopolskiego spotkania.... :cry:

Terenia, zróbmy najpierw lokalne! Zobacz jak ciężko wszystkie dziewczyny zebrać :?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ida, jaką dietę przerabiasz?
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

ida74 pisze:tija Górowo jest 24 kilometry ode mnie ,a koło Jezioran przejeżdzam nie raz ,to bardzo blizko ,rzut beretem ode mnie .To może się spotkajmy co :?: Jacku ta wizyta była za krótka ,ale bardzo przyjemna ,w Warszawie byłam w tamtym tygodniu ,rodzine mam w Pruszkowie ,to moze kiedyś Cię odwiedzę co Ty na to :lol: TESS musimy zrobic taki zjazd ,koniecznie :!: Podobno nasze forum jest największe w Polsce ,trzeba znależć organizatora i do roboty :!:
no Ida a muratorze murator był organizatorem, skoro forum jest Marolexu - to wypadałoby żeby oni pomogli
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Aga

no cóż, widać nie bardzo jakos chcą :cry: :cry: ja dw razy zagadywałam i nic....

Tylko My się widziałyśmy i odpiłyśmy kawusię..
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

ida74 pisze:Mleczarni już nie ma ,został powiat. :lol: Afloksa mam pierwszy raz mam nadzieje ,że się uda
Wiem, że nie ma. Został tam tylko jeden nasz kolega. A floks na pewno się uda i będzie cieszył Twoje oczy w ogródku a nasze :shock: na zdjęciach na forum.
ida74
---

Post »

Tess masz rację ,trzeba podziałać póki jest zima i siedzimy w domu :!: EMPUZA -PROTEINOWĄ ZACZĘŁAM i zobaczymy co z tego wyjdzie :roll: :!: Takie spotkanie sa bardzo miłe .Mój nowy zakup bo tęsknie za wiosna ,a tu śnieżek zaczyna padać :!: Obrazek
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Ida no proszę Cię...nie strasz tym śniegiem..bo ja już zaczęłam sezon, choć pół wsi pokazuje jakieś dziwne kółka na czole-i że niby w moim kierunku wskazują palcami :roll: ;:219 :;230 ;:24
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tess pisze:Aga

no cóż, widać nie bardzo jakos chcą :cry: :cry: ja dw razy zagadywałam i nic....

Tylko My się widziałyśmy i odpiłyśmy kawusię..

Obiecuję, że jak tylko się ociepli wypijemy kolejną! tym razem z dodatkiem :wink:
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ido, masz konkretny jadłospis?
ida74
---

Post »

Judyto nie przejmuj się wsią ,ty masz być szczęśliwa :lol: Aśnieg pokrył już ulię i nie ma zamiaru przestać :cry: Empuza wejdz na google i napisz dieta proteinowa .Można jeść dużo tylko nie można łączyć .Efekty poznam niedługo na razie nie mogę nic powiedziec bo dopiero zaczęłam . 8) Spotkajmy sie i nagadamy się co nie miara .
ida74
---

Post »

TESS jak będe chciała uciec z domu ,to wiem do kogo pojadę :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”