Danusiny miszmasz
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu ta tak jak mnie jakoś nie chce się powiększyćktoś pisze:Geniu bardzo drogo , ale co zrobić jak się chciało mieć? Trzeba płakać i płacić
![]()
. Mam zamiar w tym roku jeszcze dokupić , bo buduję dodatkowe dwa skalniaki .
Szkoda ,że ta moja działka nie jest z gumy , przydałoby mi się jeszcze kilkanaście arów
Genia
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
DANUSIU kochana ,mam wielką prośbę .Czy mogła byś podawać też polskie nazwy swoich roślinek
NA razie to ze mnie laik w tych sprawach ,a myślę ,że takich jest więcej na tym forum .Jedynie mogę rozpoznać te roślinki ,które znam ,a jest ich nie wiele ,więc nawet nie wiem co oglądam .
Napisz mi coś o bodziszku ,,Sambor,,,jest w ofercie PEONII4,czy warto go kupić
Uroczy żeleżniak ,czy ładnie się rozrasta .Też mam go na swojej liście chciejstw.
Napisz mi coś o bodziszku ,,Sambor,,,jest w ofercie PEONII4,czy warto go kupić
Uroczy żeleżniak ,czy ładnie się rozrasta .Też mam go na swojej liście chciejstw.
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Jolu , mówisz i masz.
Wyślę Ci bodziszka i żeleźniaka ( małe sadzonki ) , bo mi się nasiały.Obie rośliny są zimotrwałe , wieloletnie , mocno nasiewają się , żeleźniak rośnie szeroko.
Co do nazw polskich , to nie wszystkie znam i pamiętam , bo szukając roślin u kolekcjonerów posługuję się tylko nazwami łacińskimi
.
Wyślę Ci bodziszka i żeleźniaka ( małe sadzonki ) , bo mi się nasiały.Obie rośliny są zimotrwałe , wieloletnie , mocno nasiewają się , żeleźniak rośnie szeroko.
Co do nazw polskich , to nie wszystkie znam i pamiętam , bo szukając roślin u kolekcjonerów posługuję się tylko nazwami łacińskimi
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A mi się strasznie podoba ten bodziszek nakrapiany... 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- zielono mi
- 500p

- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Geranium 'Sambor' to zdaje się odmiana bodziszka żałobnego? Poznaję po liściach. Ta odmiana bodziszka 'Variegata' świetna
Jeszcze takiej nie spotkałem. Piękny wiesiołek w kolorze delikatnego różu. Mam nadzieję, że się kiedyś takiego dorobię, bo na razie mam same żółte wiesiołki. Ciekawe kiedy mój żeleźniak się tak rozrośnie
Mam już go dwa lata i może w końcu zakwitnie
Natomiast wspaniała ta sanguisorba
Aż sprawdzę, co to za cudo.
Danusiu więcej takich zdjęć
Danusiu więcej takich zdjęć
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Geniu , Aniu , Jolu serdecznie dziękuję za odwiedziny i miłe słowo
Jacku również dziękuję za odwiedziny , od wiosny rozpocznę wstawianie zdjeć ciekawszych roślin .Żeleźniak powinien Ci w tym roku już zakwitnąć . Mój też z tym czekał długi czas.
Iza - czerwonego fiołka wyślę bez problemu , bo wiesz na co czekam od Ciebie
Emilu dziękuję za odwiedziny . Nie mam zbyt dużej wiedzy na temat moich roślin . Ta lilia rośnie u mnie 3 lata . Dorasta do 50 -55 cm ( niezbyt wysoka ) .Cebulka jest troszkę wędrująca , bo za każdym razem wyrasta nie tam , gdzie zaznaczam . W zeszłym roku trochę chorowała i martwię się , czy odbije w tym roku . Pożyjemy , zobaczymy.
Jacku również dziękuję za odwiedziny , od wiosny rozpocznę wstawianie zdjeć ciekawszych roślin .Żeleźniak powinien Ci w tym roku już zakwitnąć . Mój też z tym czekał długi czas.
Iza - czerwonego fiołka wyślę bez problemu , bo wiesz na co czekam od Ciebie
Emilu dziękuję za odwiedziny . Nie mam zbyt dużej wiedzy na temat moich roślin . Ta lilia rośnie u mnie 3 lata . Dorasta do 50 -55 cm ( niezbyt wysoka ) .Cebulka jest troszkę wędrująca , bo za każdym razem wyrasta nie tam , gdzie zaznaczam . W zeszłym roku trochę chorowała i martwię się , czy odbije w tym roku . Pożyjemy , zobaczymy.