Geniu ogród Twój wiosną jest przepiękny, ale lato u Ciebie w ogrodzie to już bajka, nie mogę się napatrzeć na te kolorowe kwiaty po prostu cuuuudo, liliowce są piękne, ale ten kolorek na siódmym zdjęciu to hmmm .... brak słów.
Geniu Twoje liliowce to cudo, mam do nich słabość, ten bardzo ciemny (na 7 zdjęciu) szczególnie mi się podoba, nie spotkałam takiego, teraz już wiem czego mam szukać w sklepach ogrodniczych. Miłego wieczoru.
Geniu witaj serdecznie. Niedawno wrócił z pracy i koniecznie musiał zobaczyć Twój wątek.
Fajnie że do Nas dołączyłaś i pokazujesz tak piękne fotografię.
Witaj - piękne fotki z lata pokazujesz bo masz piękny ogród Na pierwszym zdjęciu widzę odętkę różową (czy dobrze zgadłam?), śliczny kolor hortensji i te liliowce ....zwłaszcza ten ciemny - miodzio
Witaj Irenko zawsze się cieszę , gdy widzę że jesteś w moim ogródku . Dzięki Tobie mam swój wątek i mogę pokazać swój ogródek wszystkim tym którzy chcą oglądać. Samej nie przyszło by mi to do głowy. A jeżeli chodzi o tego ciemnego liliowca to mnie sie też najbordziej podoba.
Geniu...nawet zimą jest co pokazać. A w razie co to będziemy bałwany lepić na działce i pokazywać . Fotki z kwiatkami oczywiście bardzo ładne..a ich oglądanie o tej porze sprawia większą radość niż latem.