Filifionka nie ma za co-polecam się na przyszłość
Ten którego pokazałaś to piękny okaz Herkulesa
Elaipawel4 czy te plamki to juz czerwona zaraza?trudno mi powiedzieć ,przed kolejnym sezonem po zimowaniu jak będziesz go miał wsadzać do ziemi to wymocz go w czyms grzybobójczym na wszelki wypadek
Filifionka z tymi "krótkimi szyjkami" jest wszystko dobrze,nie widzę żadnego problemu,będą pięknie kwitły
Co do zamieszczania fotek to masz linki pod spodem w fotosiku (miniaturka na forum,i inne)klikasz lewym klawiszem potem dajesz wytnij i wklejasz na forum -spróbuj.
Taką Merengułe to gdzie można dośtać?
Jest taka śliczna zresztą Striatum tez powalajacy. Gratuluję tylu odmian mam nadzieje że ja kiedyś też dorobię się kilku pięknych okazów.
Nusia czyli nie ma się co martwić o kwitnienie bo ja już się obawiałam że są za krótko przycięte, a wyczytałam gdzieś że jak źle są obcięte to nie będą kwitły
piękna jest ta odmiana egzotyczna gdzie można taką kupić? Niestety ja nie mam możliwości zakupu bo nigdzie w okolicy dostać hipków nie można a przez internet to wiadomo na allegro znowu prześlą mi coś innego możesz polecić jakąś solidną firmę?
Dziewczyny miłomi ,że podobaja Wam się moje hipki.
Merengue kupiłam jakieś 3 lata temu na allegro.
Na all... Jankowski sprzedaje odmiany takie jakie oferuje i adampinio -obecnie ma ciekawe odmiany w tym cybistry właśnie