Bardzo proszę o radę odnośnie zakupu łóżeczka dla maluszka ;-) Ponieważ większość mam zagląda właśnie do tego tematu to postanowiłam TU zapytać i nie zakładać nowego tematu.
Właśnie małymi kroczkami zaczęliśmy przygotowywać pokoik dziecięcy i jedna z babć nakazała nam wybrać sobie łóżeczko i już kupić (babciuszka pokrywa koszty). Kołyska już jest (za dawnych czasów ja w niej spałam

dziadzio zrobił mi ją własnoręcznie a potem jeszcze wszystkie dzieci w rodzinie z niej korzystały).
Zastanawiamy się nad zakupem łóżeczka turystycznego - łóżeczko i kojec w jednym z firmy BABY ONO. Wydaje nam się takie łóżeczko bardziej praktyczne bo będę mogła z łatwością przenieść takie łóżeczko do kuchni i podczas gotowania (czy innych prac) mieć na oku maluszka. Jest lekkie, składane i będzie można z łatwością zabrać takie łóżeczko w podróż. O łóżeczku można poczytać na
http://www.jazzybaby.pl/pokaz_produkt.php?idprod=1012 (i oczywiście zobaczyć ;-))
Oczywiście łóżeczka tradycyjne - drewniane są bardziej estetyczne i z naturalnego tworzywa.
Mamy, babcie - liczę na Was!! Sama nie mam doświadczeń więc każda opinia na ten temat będzie dla mnie niezwykle cenna!