Dorotko super wiadomość,że będziesz w Rok w ogrodzie.Ja oglądam ten program i podziwiam ogrody .
Masz piękny ogród i warto go pokazać ,na razie podziwiamy na cudnych zdjęciach a jeszcze przyjemniej będzie się oglądać w TV.
Gratuluję i czekam z niecierpliwością
Gratulacje To prawda że podjęłaś dobrą decyzję. Zresztą kto jak nie wspaniale zorganizowana wielkopolanka z artystyczną duszą?
Na ostatnim zdjęciu masz prze -przepiękną hostę o pokroju wazonowym. Co to za cudo ? Czy masz ją w wątku sprzedażowym, bo rezerwuję od razu.
Jeszcze raz gratuluję. Nagram sobie ...
Dziękuję za miłe słowa,ale wierzcie mi ciągle mam wątpliwości ,zresztą do maja mam trochę czasu ,jeszcze mogę zmienić zdanie choć pewnie byłoby to niezbyt poważne
Moi mili ,zapowiadają u mnie ocieplenie ,dzisiaj też słonko świeciło,ale było wietrznie,już nie mogę się doczekać pierwszej wizyty na działce-choć pewnie nie ma jeszcze co oglądać,no może wystające krokusiki???
Iwonko no właśnie.....może zawitała,a ja nic o tym nie wiem??
Jeszcze trochę poczekam,wieją silne wiatry od kilku dni to może szybciej osuszą działkę,brodzić w błocie to średnia przyjemność.
Gdyby nie wiatr to weekend był przyjemny,słońce zaświeciło i ok 6-7 stopni,ale wiało i to potęgowało uczucie zimna,a działka coraz bardziej w głowie,może jakiś krokus lub przebiśnieg zakwitł?? albo miłki??leczę mojego "doła" oglądaniem zdjęć i zakupami ,wczoraj kupilam 3 kolejne prymulki ,bezimienne ale cieszą oko,stoją sobie na balkonie i czekają,w domu niestety za ciepło,szkoda ich ,mam też dwie nowe przylaszczki ,jedna zaczyna kwitnąć ,wszystko włożyłam w karton ,góra jest uchylona żeby światło dochodziło ,ale boki chronią przed zimnem i wiatrem,muszą dać radę do momentu aż trafią do gruntu