No i dalej nie ma listków z moich sadzonek, już cholery dostaję bo nie wiem kiedy one się pojawią. Czemu na te młode roślinki trzeba tak długo czekać?? Czy w ogóle coś z tego jeszcze będzie czy wyrzucić to na śmietnik??
Jeśli listki są sztywne i zielone to cierpliwie czekaj, wyrosną. Ty piszesz że nie masz już cierpliwości do fiołków a co powiesz jak ja czasami czekałem i rok na skiełkowanie nasion palm! To dopiero trzeba mieć cierpliwość, zacznij wędkować to nauczysz sie cierpliwości.
Wysłałam dziś kolejną porcję listków.Tym samym moje fiołeczki trochę się ogołociły, ale to im nie zaszkodzi, rosną jak szalone :)Pani na poczcie już kojarzy,że wysyłam roślinki i ... jakoś dziwnie patrzy
ładne fiołki macie. ja teraz mam całkiem sporo, bo aż 7 (3 białe z niebieskimi paskami, 1 rózowy, 1 biały z ciemnorózowymi paskami, 1 bordowy, 1 fioletowy z białą, cieniutką obramówką) . niestety, fotek nie mam, bo zwykle nie robię kwiatom, które nie są storczykami, ale może zrobię, bo są takie piękne (fiołki)...