A z Tobą i z Anią w zupełności się zgadzam też ograniczam do minimum.

Irenko, mam w sumie 4 rodzaje hebe.Irena37 pisze:Gabi zobaczyłam na zdjęciu (robisz wyjątkowo piękne zdjęcia), że masz hebe, dwa gatunki, jeden z nich kwitnie ma fioletowy kolor, mam taki tylko czerwony, czy one u nas przezimują. Widzę, że macie ten sam problem co ja, też nie lubię prasować. Miłego wieczoru.
Tak niczego hi hiGabriela pisze:Jolu, niczego ???jollla500 pisze:znam takie osoby co wogle nie prasują hi hiGabriela pisze:Chyba mało jest takich osób co lubią prasować.
Ja np. bardzo lubię, gdy jestem sama w domu i podczas prasowania słucham głośno muzyki.
Prasowanie idzie wtedy szybko.![]()
Są takie rzeczy które trzeba wyprasować.
Aniu, te kolaże robione są programem Picassa.Raczek pisze:Gabi świetne kolaże i oczywiście pięknotki na zdjęciach.
Czy kolaże są robione w Photofiltre?Ja podobne robiłam chyba w programie Picassa.
Izo, robi się to programem o którym pisałam wyżej do Ani.izabella1004 pisze:Gabrysiu świetnie te zdięcia wyglądają.Jak ty to robisz ?
Jolu, jeśli to osoba tęga, a ubrania ma obcisłe, to się z tym zgodzę, mogą się wyprasowaćjollla500 pisze:Tak niczego hi hi
wiem wiem że są takie rzeczy co trzeba prasować , ale moja znajoma twierdzi że ubierze i same się na niej wyprasująróżne dziwactwa są na tym świecie
![]()
Lili, czy to hebe ma takie szare liście ?ljlj100 pisze:Mam jedno hebe sprawdzone przez 10 zim, bez okrywania nawet przy ostrzejszych mrozach. To hebe pinguifolia 'Pagei'. Inne przemarzały. Pozdrawiam. Bożena.