Ogrodowy "niemowlak" Miiriam 2008r
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bernadetko! Dzisiaj wypiłam moją poranną kawkę w Twoim ogrodzie. Strasznie mi się u Ciebie podoba. Powtórzę się, ale zakątek z krzywą jabłonką jest cudny. Nie dziwię się że właśnie ją wybrałaś na znak rozpoznawczy swojego ogrodu . Ładne zdjęcia i wiele ciekawych informacji odnośnie ukorzeniania roślin. Bardzo miły sobotni poranek.
Wiem że to forum ogrodnicze, ale jestem bardzo ciekawa Twojego domu. Czy można go zobaczyć? Ja dłubię przy moim domku już ok. 10-ciu lat. W tym roku przybędzie (wreszcie!) elewacja. Właśnie dwa dni temu udało mi się znaleźć wykonawcę. Jestem uradowana i wystraszona(finanse!)
Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam do mnie na Kaszuby AMBA
Wiem że to forum ogrodnicze, ale jestem bardzo ciekawa Twojego domu. Czy można go zobaczyć? Ja dłubię przy moim domku już ok. 10-ciu lat. W tym roku przybędzie (wreszcie!) elewacja. Właśnie dwa dni temu udało mi się znaleźć wykonawcę. Jestem uradowana i wystraszona(finanse!)
Pozdrawiam Cię serdecznie i zapraszam do mnie na Kaszuby AMBA
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Ambuniu... jakże Ci dziękuję za takie miłe słowa
Są tak ważne, bo ogladając wasze piękne ogrody widzę,że mój niemowlak ogrodowy - jest jeszcze strasznie niewychowany.
Dziś zrobiłam nowe fotki - jutro powinny się pojawić
,bo nareszcie mam więcej czasu - wczoraj zdałam ostatni egzamin
i skończyłam studia.
W sprawie budowy domu odezwę się na pw - wieczorem.
Od 2 lat szukam ekipy która by mi położyła tynki zewnętrzne - bez ocieplenia ( bo mam je w środku) i na razie nic .. tzn - kroi się coś, ale na jesień dopiero. ... bo ekipa, na która czekaliśmy od X ubiegłego roku rozmysliła się w III. Ech............. a tak marzyło mi się, że jak będę mieć elewację to rabatki nowe zrobię , a tu szkoda pracy - przecież mi zniszczą je przy pracy.

Dziś zrobiłam nowe fotki - jutro powinny się pojawić

W sprawie budowy domu odezwę się na pw - wieczorem.
Od 2 lat szukam ekipy która by mi położyła tynki zewnętrzne - bez ocieplenia ( bo mam je w środku) i na razie nic .. tzn - kroi się coś, ale na jesień dopiero. ... bo ekipa, na która czekaliśmy od X ubiegłego roku rozmysliła się w III. Ech............. a tak marzyło mi się, że jak będę mieć elewację to rabatki nowe zrobię , a tu szkoda pracy - przecież mi zniszczą je przy pracy.
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Wiosna 2008 w moim ogrodzie
70. Hebe

71. Cyprysik groszkowy

72. Hebe
URL=www.fotosik.pl]
[/URL]
73. Hebe

70. Hebe