Widzę ze budowla ruszyła i niebawem koniec, takie miejsce jest potrzebne.
Renatko kolorowo i cudnie a lilie tak masz racje zastąpią kolejne cudne kwiaty tak jak krokusy poszły na odpoczynek tak i lilie pójdą..
Ślazy są cudne i mnie też już przekwitają.
Witam dziewczyny // z moja budową to ja do zimy chyba zostanę..ale może uda się skończyć..przed mrozami
Domek już stoi w stanie surowym..teraz tylko wykończenia..
Iwonko i ja długie batalie z M.przechodziłam..a teraz też zły że ciągle coś wymyślam..miał być tylko domek a mnie jeszcze zachciał się pakamery..
Kasiu o tak przemijanie w przyrodzie jak i w życiu tyle że Nas już nikt nie zastąpi)"..
takie to fotki zostawiam..lipiec skończył się upalnie i burzowo..Sierpień zaczyna deszczem..tak że ogród podlany na ful..
Reniu czy to jest hibiskus?, jeśli tak to proszę, błagam o patyczka , bo jak nie to sama przyjadę i sobie wezmę
No i do zobaczenia, bo widzę Ciebie, widzę
Reniu piękne lilie pokazałaś, a tu już hortensje zwiastują jesień. M muszą narzekać, ale co by robili, gdyby nie nasze pomysły. Uściski dla małego słodziaka.
Reniu znowu zaczynasz od porządków. Pewnie robisz je z przyjemnością, miło znowu być w ogrodzie. Nowe nabytki będziemy podziwiać w przyszłym roku. Hibiskus cudny, kwiat na tle ciemnych liści będzie wspaniale się prezentować.
Witaj Reniu,w mig zrobiłaś porządki ,mnie tak szybko nie idzie ta robota ,a zakupy super,jak i super dziewczyna z Ciebie ,ciągle coś przytaszczamy do naszych ogrodów,chyba inaczej nie umiemy,pozdrawiam
Dziewczyny kochane miło Was widzieć w moim buszu ja w wir wpadłam i końca nie widać..jeszcze mam środy z wnusiem..bo synowa do pracy poszła..wiec szybciutko i tydzień ucieka..w soboty robimy przy domku..i tak mało czasu na wszystko...na razie pozdrawiam..wrzucę trochę fotek..i obiecuje ze odezwę sie i odwiedzę Wasze piękne ogrody..A Iwona szybciutko wracaj cala zdrowa...
Tne co sie da..przesadzam dosadzam i zmieniam [img]http:/images84.fotosik.pl/11/677cfd9d1dda429amed.jpg[/img]